Juoda/Balta geležies 6 Kablys Puodelio Laikiklis Kabinti kabinti Ne Perforuotas stalčiuko Vonios kambarys, Virtuvė, Kabinetas Daugiafunkcinis Pakaba

€5.62

-40%

€9.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stilistas, drabužių džiovykla, minimalistinių drabužių džiovykla, viktorijos laikų drabužių džiovykla, britų retro kostiumas, oficialus pantsuit, bany drabužių džiovykla, juodas smokingas kostiumas moterims, striukė marshmello, kūdikis, berniukas žiemos paltai su kailio, prašmatnus drabužių džiovykla.

Produkto aprašymas

F pastaba: 1.Patvarus ir praktiškas 2.100% brand new ir aukštos kokybės 3.Jis yra labai mielas ir mados. 4.Jis gali būti kūrybinės dekoro jūsų namuose. 5.Visi priedai yra tvirtai pritvirtinti specialūs pagaminti klijai ir nėra lengva patekti. 6.Puiki Dovana savo meilužio ar draugais. 7.Tiesiog pakabinti ant kablio duris, galite įdėti elementus, pašalinti bet kuriuo metu, labai patogus sandėliavimas. 8.Naudoti: virtuvės kabantys spintos, drabužinė, pertvaros, "office" failo, spintos ir t.t.

Techniniai duomenys: Produkto Kategorija: paprastas kablys Medžiaga: Geležies Specifikacijas: 26.2 * 6.5 cm (apytiksliai) Spalva: Juoda, Balta

Paketai:

1 x Pakaba Kablys Pastaba: maksimalus storis pertvara, kuri gali turėti kablys yra 2.2 cm

1.Mes bus išsiųsta per 2-5 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma.

2.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Pristatymo Būdas, kuriuo mes pasirinkti www.restapa.lt Standartinis pristatymas / China Post / EUB / Singapore Post / Special Line-YW.

Laikas yra maždaug taip:

4.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai naujas.

2. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

3. Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys,bet ir bet kokios fizinės žalos ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.

4. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

1. Jei turite kokių nors problemų, apie tai, kad, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Jei turite didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums 3 5 žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.

Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Dydis M
Modelio Numeris Daugiafunkcinis pakaba
Diegimo Tipas Kabliuko tipas
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Geležies
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Naudoti Drabužiai
Nėra. Pakopų Vieną
Taikomas Vietos VIRTUVĖ

Panašūs produktai