Mados Moterų Liemenę, Striukę, Blizgus audinys Atsitiktinis Atlošas Paminkštintas Šilta Striukė, Liemenė Paprasta Rankovių Saldainiai spalvos striukė moterims

€18.93

-40%

€31.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda liemenė moterims, ilga berankovė liemenė moterų plius dydis, velvetas liemenė, žemyn liemenė moterims, antklodė liemenė, striukė vaivorykštė, viršutinių drabužių siuvimas liemenė, gėlių spausdinti cardigan megztinis, kailio kepurę striukė, liemenė tunika.

Pirkinių instrukcijos:

1*Prašome alow"+-3"cm klaida diapazonas dėl vadovo priemonė 2*, Prašome patikrinti dydžių lentelė pasirinkite dydį pasirinkite pagal jūsų įprotis 3*Jei nežinote apie dydį,prašome palikti mums savo pečių,krūtinės,juosmens ir klubų duomenis,mes teiks pasiūlymus 4*Plovimo vandeniu,rankų plovimo,nenaudokite baliklio. 5*Dėl differernt apšvietimas,spalvos gali ne 100% tas pats, kaip aprašymas 6*Plovimo drabužius, tada įdėti drabužius saulėje ir išdžiovinkite juos kruopščiai, tada pakabinti juos, imtis mažų, medinės lazdelės ir net juos, kad jiems visiškai purus.Pabarstyti gardus purkšti ant drabužių.Tada ir toliau galėtų sausų iki drabužiai yra sausas. 7*pūtimo, drabužius, plaukų džiovintuvas, galite greitai pereiti prie kvapo. 8*Įdėti bambuko medžio anglies maišelį į kišenę savo drabužius.Po 1-2 dienų, kvapas gali būti pašalintas.

Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas wesay jesi
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Liemenė
Apdaila derliaus
Stilius Moterų Švarkas
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Metų žiemos 2020 m.
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Numeris Q1002311
Tinka moteris liemenė

Panašūs produktai