Kintama Lentynos Juoda Wall Shelf Set 2 Medžio masyvo Organizatorius Metalo Stovo Saugojimo Gyvenamasis Kambarys Vonios kambarys Pramonės Miegamasis

€19.54

-48%

€37.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medinių žymeklis organizatorius, vonios kambarys juoda lentyna, kablys šiaurės, dėžutės iš medžio masyvo, kaimiškas medinis vonios kambario aksesuarai, kablys medžio vonios lentynos, plastikinės lentynos organizatorius miegamasis, lentynos, medienos, maršrutizatorius sandėliavimo lentynos, blizgučiai string.

Modernaus Stiliaus Plūduriuojantis lentynos

Paprastos konstrukcijos sienos lentynos pagamintos iš eglės medienos lentos ir nerūdijantis metalo skliausteliuose.Juoda dažytos tarnauti kaip puikus apdailos montavimo bet kokį dizainą, stilių kambariai.

Aukštos kokybės medžiagos

Eglės Mediena natūraliai daugiau vienodos spalvos nei kiti, Ieško daugiau taip pat ateina su specialiu medinių kvapo, kuris galėtų komfortą jūsų kūno ir proto.

Nerūdijantysis metalo skliausteliuose, Tvirtas ir patvarus.

Daugkartinio Naudojimo

Geras erdvės taupymas, saugoti ir tvarkyti mažų daiktų ar būtina miegamasis, vonios kambarys, virtuvė ir daugiau.Rodydami savo mėgstamų nuotraukų rėmelis ar vaza.

Dydis

Didelis: 15.8 L*5W*5,5 H cm.Laikmena:12.9 L*4.5 W*5H.Pakankamai tvirtos, kad turėti rėmelių, knygų, butelis, iliustracijų ir daugiau.Iki 40 svarų už max svorio pajėgumus.

Pristatymas Instrukcija

- Prekės bus išsiųstos trunka 2-3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. - Tai užtruks 2-4 savaites atvyksta daugelyje šalių normaliai.Tai gali užtrukti daugiau dienų transporto dėl otherfactors, būkite kantrūs, atvykimo ir susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos metu, jei reikia. - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. - Aliepxress standartinis pristatymas yra mūsų numatytąjį paslaugų, Prašome susisiekti su mumis, Jei norite, kad greičiau laivybos paslaugos.

Paslaugos Detalės

- Garantija 100% pasitenkinimo.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų arba negali gauti užsakymo, Prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas. - Atsakymo į pranešimus arba elektroninius laiškus 24h.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu., Dėl laiko skirtumo, Mes negali reaguoti į jūsų informacijos vienu metu.Mes siūlome atsakymą 24h. - Dropshipping yra sveikintina >Importo muitai, texes ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. - Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Modelio Numeris Trikampis
Nėra. Pakopų Dvigubas
Naudoti vazonas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Dydis L
Medžiaga Pušies medienos, Medvilnės
Stilius Bohemijos
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys

Panašūs produktai