Mediniai LED Skaitmeninis Laikrodis Su Garso Valdymo Laikas, Data, Temperatūra Rodyti, Miegamojo Biuro Ir Šeimos

€7.32

-9%

€8.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaitmeninis laikrodis sienos garažas, vst, amatų medienos, miegamasis furnitur, protingas žadintuvas, namų led žiūrėti, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, laikrodis skaitmenų, radijas-žadintuvas.

Savybės:

1. Skaitmeninis žadintuvas: Daugiafunkcinis skaitmeninis laikrodis-žadintuvas, rodyti laiką, datą, temperatūrą ir aišku, LED žibintai.Rodymo laikas 12h/24h formatu, ir ekranas patalpų temperatūrą Celsijaus ir Farenheito laipsniais.

2. Žadintuvo nustatymas: yra, iki 3 žadintuvai per trumpą intervalą, pakeisti aptikimo funkcija.Pasirinkti skirtingus skambėjimo tipai, tarp kasdienis signalas skamba ir sekmadienį signalizacija, kiekvienas signalizacija turi 1 minutę.

3. Wireless charging: Tiesiog vieta jūsų belaidžio įkrovimo suderinamo mobiliojo telefono virš laikrodis automatiškai mokestis.

4. Elegantiškas & modernus dizainas: paprastas ir elegantiškas.Šis medinis laikrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės MDF medžiagos ir gali reguliuoti LED apšvietimu ekranas (3 lygių ryškumo).Šis medinis žadintuvas gali puikiai atitinka visus šiuolaikinio dizaino baldai, miegamojo, virtuvės ir pan.

Aprašymas:

Šis medinis laikrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės MDF medžiagos ir gali reguliuoti LED apšvietimu ekranas (3 lygių ryškumo).Šis medinis žadintuvas gali puikiai atitinka visus šiuolaikinio dizaino baldai, miegamojo, virtuvės ir pan.

Techniniai duomenys:

Pakuotės dydis: 7 x 4.2 x 3.1 cm

Produkto svoris: 3 kg

Korpuso medžiaga: medinis

Ekrano medžiagos: LED

Pakuotė:

1*mediniai žadintuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Ilgis 70mm
Yra Protingas Prietaisas No
Plotis 42mm
Motivity Tipas Skaitmeninis
Tipas Žadintuvai
Funkcija Kalendorius
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OUTAD
Formos Aikštė
Medžiaga Bambuko & Mediniai
Modelio Numeris DZ231601

Panašūs produktai