Namų 400W Įkraunamas Mini Mažas Šildytuvas Home Office Leafless Šildytuvas Karšto Ventiliatorius Super ramių Ir Šiltų Ventiliatorius

€3.13

-25%

€4.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ventiliatorius, šilumos, šildytuvas kambarys, dc šildytuvas, šiltas vėjas ventiliatorius, diafragma dujinis vandens šildytuvas, šildytuvas, skydelis elektrinis sieninis šildytuvas, namų saunos šildytuvas, lasko spinduliavimo šildytuvas, jaukus kojų.

Savybės:

1. Leafless šildytuvas: padidina sąlyčio plotą tarp kaitinimo elemento ir oro, šilumos laidumas yra greitas, ir šildymas yra greitas.

2. Šiluma po ranka: Built-in ventiliatorius sistemos, konvekcinės suformuoti naują vėjo, ilgai oro tiekimo atstumas perduoti šilumos greitai, žiemą šilta.

3. Aukštos kokybės siūlai kaitinimo viela: aukšto efektyvumo ir energijos taupymo aukštos kokybės siūlai kaitinimo viela, ne tik ilgą tarnavimo laiką, bet taip pat gali greitai patekti pastovi temperatūra, valstybė per 1-2 sekundes.

4. Gravitacijos jutimo tilt apsauga: Veiksmingai užtikrinti saugumą.Kai mašina yra prastesnė 45-60 laipsnių, apačioje šildytuvas yra vėdinama, net jei ji yra apverstas, jis yra saugus.

Aprašymas:

Mažų ir nešiojamų, apvalios formos, 2 failus, šiltas, reguliuojamas, lengva naudoti, tinka biurui, miegamasis, studijų, poilsio ir t.t.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:metalas,plastikas

Vardinė įtampa: 220V

Nominali galia: 400W

Produkto pozicija: žemas šilumos / aukštas šilumos

Dydis: 170*110*110mm

Kištukas: ES, JAV

Pakuotė:

1*Šildytuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Sertifikavimo CE
Galia <800W
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Lescolton
Šildytuvo Tipas Elektros Membranos Tipas
Naudoti vonios kambarys

Panašūs produktai