AZSG Mėnulis Žvaigždė Žvaigždyne Pjovimo Štampai, Skirti "PASIDARYK pats" Scrapbooking Kortelės Priėmimo Dekoratyviniai Metalo Mirti Pjovimo Apdaila

€3.07

-35%

€4.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gitaros akordai lp, g3 korpusas, meizu 2 sim kortelės, matuoklis daviklis 134a, oem stumia įrankis, skaitiklio skydelis oled, g3 motorinių parama, matuoklis aritmija, matuoklis turėtojas rhd.

Prekės Informacija

Pjovimo Mirti Spalva: Sidabro pilkos

Pjovimo Mirti Dydis:3.82*3.30 colių Antspaudas Nustatyti(9.7 x 8.4 cm)

Pjovimo Miršta Medžiagos:metalo

Kiekis: 1 vnt

Featu r e:mėnulis

Naudoti: "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Siuntos Informaciją

1.Pasaulio Pristatymo

2.Mes atsiųsime jums per dvi darbo dienas.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

1. Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

2.Jei prekės prarastos ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Savybės Mėnulis
Naudoti "PASIDARYK pats" Scrapbooking
Modelio Numeris NH-012
Prekės Pavadinimas AZSG
spalva Sidabro Pilkos
Modelio Tipas Mėnulis
Dydis 10.2*9.5 cm(4.02*3.74 colių)
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai