"PASIDARYK pats" 50 Padengti Saldainiai, Želė Pelėsių Maker " Bedantis Liejimo Formų Šokolado Padengti Formos Ledo Pelėsių Silikono Formos Tortas

€2.09

-39%

€3.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naujas virtuvės įrankiai kukulis jiaozi maker, gummy bear pelėsių silikono didelis, "pasidaryk pats" vaisių kaukė maker, kepkite keptuvėje, gummy bear silikono formos silikono, krosnelė visos, kaklaraištis maker, gummy big bear silikono formos, kepimui orkaitėje, kepkite dėklas.

Aprašymas

Prekės rinkinys ice cube formavimo pelėsių, kurie yra pagaminti iš maisto kokybės silikoninės formos yra visiškai saugūs ir aukštos temperatūros vandeniui.

Jie yra lengva valyti, intensyvi ilgai vartotojo gyvenimo komfortą, galimybes ir pan.Jie gali būti naudojami PASIDARYK pats padaryti ne daugiau kaip 50 ledo kubeliai bent vieną kartą viskio kokteilių ir kitų įdomių gėrimų.

Silikono ledo padėklai nebus įtrūkimai ar pertrauka, pavyzdžiui, kieta plastiko liejimo formos ar skardos.Su resuable dizaino, jis yra tikrai nuostabus ice cube priėmimo formų rinkinio pasirinkimas.

Funkcija

- Medžiaga: Maisto kokybės silikono. - Dydis: Apie 19 x 13,5 x 1 cm /7.5 x 5.3 x 0,4 colio (L * W * H).

- Ledo kubeliai, kurie padės sumažinti praskiedimo savo mėgstamų gėrimų, išlaikyti savo gėrimų šaltesnis ilgiau ir tinka beveik bet kokio stiklo naudosite.

- Puikus viskio ir kokteilių labai šalta kava ir ilgalaikis šalta arbata; Idealiai tinka vaikams " popsicles ir kt.

- Prekė yra rinkinys, ice cube formavimo pelėsių, kurie yra pagaminti iš maisto kokybės silikoninės formos yra visiškai saugūs ir aukštos temperatūros vandeniui.

- Jie gali būti naudojami PASIDARYK pats padaryti ne daugiau kaip 50 ledo kubeliai bent vieną kartą viskio kokteilių ir kitų įdomių gėrimų.

- Silikono ledo padėklai nebus įtrūkimai ar pertrauka, pavyzdžiui, kieta plastiko liejimo formos ar skardos.Su resuable dizaino, jis yra tikrai nuostabus ice cube priėmimo formų rinkinio pasirinkimas.

Pakavimo sąrašas

1 x "PASIDARYK pats" 50 Padengti Saldainiai, Želė Pelėsių Maker " Bedantis Pelėsių

Modelio Numeris Silikoninis Dėklas
Rinkinio Numeris 1
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Šokolado Pelėsių
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Prekės Pavadinimas ROSENICE
Medžiaga Kita

Panašūs produktai