7 Kiaušinių, Vištienos Inkubatorius Paukščių Kiaušiniams, Automatinė Pažangios Kontrolės Inkubacijos Priemonė Namų ūkio Gyvūnų Vištienos Papuošalai

€9.92

-17%

€12.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: incub, kiaušinių incub, aventurin akmens, kiaušinių peryklos, didelis vištienos inkubatorius, padėklai 24 kiaušiniai inkubatoriaus, automatinis kiaušinių inkubatorius nemokamas pristatymas, inkubatorius automatinė 10, ūkio žaislas, pozicija kiaušinių inkubatorius.

7 Kiaušinių, Vištienos Inkubatorius Paukščių Kiaušiniams Bagažinės Dėklą Kiaušinius Mašina Automatinė Protingas Temperatūros Kontrolės Putpelių Papūga Namuose Inkubacijos Brooder Įrankiai

Ypatybė:

Pažangios kontrolės, skaidrų viršutinį dangtį, automatinė temperatūros kontrolė.

Mokymo, gali auginti vaiko interesus.

Pažangios kontrolės, dirbtinis intelektas inkubavimo sistema, pažangi temperatūros kontrolės, vėdinimo, protingas inkubavimo, protingas šildymas.

PCT šildymo, vienodą šildymo, naudojant PTC žėručio šildytuvas ir brushless elektrinis ventiliatorius integruotas dizainas.

Žėručio šildytuvas šildymo vienodas, ilgas tarnavimo laikas, mažas energijos suvartojimas, nedidelio svorio, dažnai naudojamos įvairių gamybos mašinų, be to, PTC technologija gali apsaugoti apygardos avarijos atveju.

Specifikacija:

Gamintojas: HHD

Modelis: YZ9-7

Pažangi sistema: pažangios PID

Temperatūros diapazonas: 20 ℃ - 40 ℃

Įtampa: AC220V / AC110V

Dažnis: 50Hz

Galia: 30W

Naudojimas: perinti skirti naminių paukščių, tokių kaip viščiukai ir antys, paukščių, tokių kaip putpelės, papūga ir karvelis

Dydis: 175x175x160mm/6.89x6.89x6.3in

Kištukas: JAV, ES

Pareigos:

1. Spustelėkite vieną inkubavimo

2. Tiksli kontrolė

3. Ekstra ilgas darbas

4. Skaidrus

5. Automatinė temperatūros kontrolė

6. Pažangi sistema

7. Lengvas ir mažas

8. Saugos

Naudoti patarimas:

1. Forma kiaušinių naudojami kiaušinius yra labai svarbus, negalima naudoti deformacijos, plyšimas ir neįprastos formos.Tuo pačiu metu, pasirinktas kiaušinis turi būti švarus, ir kiaušinių naudojami kiaušinius negali būti valomi.

2. Kaip nustatyti, ar neperseniausiai kiaušinis yra apvaisintas kiaušinėlis (dirbtinai pakelta kiaušinių negalite liukas).Laikykite kiaušinį ir pažvelgti į šviesą.Jei yra nepermatomas objektai, tokie kaip floccules netoli kiaušinio trynio, tai yra apvaisintas kiaušinėlis.Jei ne, tai ne.

3. Kiaušiniai turi būti išperinti turėtų būti šviežios.Kiaušinių, vištų ir ančių, turi būti saugomi 7 dienas ir, kiaušiniai, žąsų 10 dienų, per ilgas laikymo laikas, kuris turės įtakos sėkmės išsiritimo.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti apie 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x 7 Kiaušinių, Vištienos Paukščių Inkubatorių

1 x Plug

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VKTECH
Tipas Ūkio Gyvūnai
Modelio Numeris Kiaušiniai Inkubatoriaus

Panašūs produktai