Mados Universalus Elastinga Juoda Rankovės Maišelis "BlackBerry" KEY2 KEY 2 (LE) Atėnė BBF100-1 Telefono dėklas iš Neopreno neperšlampamas Maišelis

€3.47

-22%

€4.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžių ir antžeminių laidinių telefono linijų, f15 modelis, "blackberry" padengti key2, "blackberry" key2 le atveju, pagrindiniai du, "blackberry" atveju key2, nokia n70, vyresnysis sos, lūpų telefono, "blackberry" key2.

Produkto Feacture: 100% brand new aukštos kokybės atveju.Mados dizaino , apsaugo telefoną nuo kritimo žemyn.Jei būtų lengva įterpti į mobilųjį telefoną ir išimkite iš mobiliojo telefono.Apsaugoti paviršius nuo nutrynimo ir padengti įbrėžimams ženklai ir dulkių.

Patarimai:

1.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius tik galima atsekti Kinijoje, sekimo numerį, negali būti kopijuojami be jūsų šalyje.Jei norite turėti stebėjimo informaciją ir greitas prekių pristatymo metu, prašome pasirinkti Kitą pristatymo būdą.

2. Priėmus naują muitų politika, Rusija, rusijos klientams, turi užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas, kad bijo, kad sklype negali būti pristatytas laiku.

Kilmės KN(Kilmės)
sąlyga Visiškai naujas dėklas
Pardavimo Būdas Didmeninė ir Mažmeninė
Kokybė Aukštos Kokybės
Drop-pristatymas Parama
Suderinamos Prekės "BlackBerry"
Tipas Maišelis
Savybės Mados visišką apsaugą Neopreno Dėklas
Funkcija Antidetonaciniai
Tinka Žmonėms Moterų,vyrų,Mergaitė,berniukas
Prekės Pavadinimas VCMIS
Medžiaga Neopreno
Dizainas Matinis

Panašūs produktai