Pusbrangiai akmenys, Papuošalai, aksesuarai, auskarai, Gimtadienio dovana,Gamtos Labradoras mados Auskarai Karoliukai,34x25x4mm,15.7 g

€9.04

-29%

€12.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paukščių dušo užuolaidos, karvelis, paukščių dekoras, paukščių lesyklėlę lauko, natūralus akmuo citrinas rašė earings, turkija akmens earings, grynuolis natūralaus akmens earings, paukščių narvas finansuojančiojo, maišo rėmo rankena, natūralaus akmens earings agates.

Pusbrangiai akmenys, Papuošalai, aksesuarai, Gimtadienio dovana,Gamtos Labradoras mados Auskarai Karoliukai,34x25x4mm,15.7 g

Draugiškas priminimas: Šios prekės nėra sandėlyje.Jeigu jūsų užsakymą, jūs turėtumėte palaukti 4~8 dienas, o mes jums pritaikyti tai jums.

Sveiki atvykę į Mygemgarden.

Turime ilgametę patirtį, brangakmenių prekyba.Mūsų specialybė yra suderinta smulkių drožinių, retas akmuo, karoliukai/cabochon, intarsia, ir pagal užsakymą papuošalai.

Mokėjimo Politika

• Prekės bus išsiųstos per 3 dienas po apmokėjimo

• Prašome atkreipti jūsų prekę per 5 dienas nuo pirkimo.

Grąžinimo Politika

•Šis Punktas yra visiškai Nauja

•Tikroji Vaizdai prekės yra parodyta aukščiau

•Jei turite klausimų apie jūsų užsakymą gavęs jį, nedelsdami susisiekite su mumis.

• Jūs galite parodyti elementus, kurie jums nepatinka, per 15 dienų.Jūs mokate grįžti pašto, kad.Mes norėtume pasiūlyti "money back guarantee" ant mūsų prekės, kaip ilgai, kaip jūs galite mums parodyti, kokia yra problema su jūsų užsakymą.

Terminai Ir Sąlygos

Pristatymas yra Kinijos oro paštu.Jūs turite būti pasirengę priimti 3-4 savaitės laiko tarpas, kad jį gauti.Jūs esate atsakingi už bet kokius muitų mokesčiai.Mes taip pat pakuotės atsargiai.Rašykite mums apie visus grubus gydymo tranzitu.Galite laivas express (EMS/UPS/DHL) už papildomą mokestį, priklausomai nuo svorio.Ir urmu.

Garantija

Mes garantuojame, kad mūsų produkto tiksliai taip, kaip aprašyta sąrašą.Rašykite mums, jei jūsų užsakymas nėra teisinga.

PS.Mes siūlome nemokamą gręžimo mažas kiekis

Prekės Skersmuo 2.5cm
Elemento Aukštis 0.4cm
Produkto Savybės Natūralus
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Pavadinimas B&F
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga labradoras
Modelio Numeris G1561WU
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
Elemento Ilgio 3.4cm
Prekės Svoris 15.7g
Elemento Plotis 2.5cm

Panašūs produktai