ORBMART Objektyvo Dangtelis Dangtelis + Priekiniai Galinio Stiklo Screen Protector + Apsauginis Objektyvo Pakeitimas + Šoninės Durys Už GoPro Hero 5 6 7 Juoda

€5.49

-4%

€5.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filtras sjcam, lempos gopro 7, gopro raštas, gopro 2 objektyvas, gopro 7 black makro objektyvas, kaina gopro hero 5, atveju sjcam, gopro hero 7 6 5 4, hero 1 objektyvas, gopro hero 9 objektyvas.

Funkcija: [didesnę Apsaugą] Šie elementai yra iš esmės skirta GoPro Hero 5 Juoda Sporto Fotoaparato,apsaugoti ekraną ir objektyvą iš didelio poveikio lašai,skalda,kasdien įbrėžimų, dulkių, įbrėžimų,pirštų antspaudų ir normalus požymių dėvėti. [High Definition], Pagaminti iš optinio stiklo su ultra-low svarstymus, labai skaidri paviršiaus šių apsaugų leisti originali pristatymas turinį ir spalvų ekrane, atneša jums labiausiai realus vizija ir patirtis. [Vidutinio Storio] Apie 0,3 mm storio, kurios yra beveik panašus su originalu GoPro 5 Juoda turi, suteikia geriausią apsaugą kaip kiti ploni profiliai, daugiau, saugus ir veiksmingas,tuo pačiu metu,leidžia jums palaikyti originalus touch jausmas, nebus sumažinti reakcijos ir jautrumo. [Patikimas Objektyvo Dangtelis], Tai sunku objektyvo dangtelis yra trumpas ir tvirtas , puikiai tinka kraštus GoPro, galėtų padėti išsaugoti dulkių ir įbrėžimų nuo lęšių ir suteikia didelę apsaugą objektyvo, o ne jį naudoti. [Lengvai Installation]Jokių profesinių įgūdžių, iš tiesų, tiesiog pastaba prašome išvalyti ekraną ir objektyvą su statyti servetėlės, prieš juos naudojant.

Paketą sudaro: 1 x Kameros Objektyvo Pakeitimas 1 x Pusės Padengti Durų Pakeitimas 1 x Objektyvo Protector, 1 x Screen Protector, 1 x Objektyvo Dangtelis 1 x Wet&Dry Servetėlės( neįeina gopro 5 camere )

Tipas Priedų Rinkinys, Skirtas "Go Pro" Gopro 5 6 7
Suderinamas su Tik Tinka Gopro Hero 5/6/7 Juoda
Modelio Numeris E1567
Prekės Sąrašą Objektyvo Dangtelis+Screen Protector+Objektyvo Pakeitimas+Šoninės Durys Pakeisti
Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas ORBMART
Komplektacija Paketas 1
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro

Panašūs produktai