Sofa-Lova Be Porankių dvigulė Sofa-Gyvenamasis Kambarys Sofos, Sofos Didelį Lankstumą Spandex Poliesteris 1/2/3/4 Vietų 160-190cm

€15.63

-26%

€21.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti sofa ruožas, sofa-lova, porankiai padengti sofa, sulenkite sofa, pupų kėdė, lova padengti sofa, 2 vietų sofa-lova, išpūsti ponaitis, padengti futonas, baldai camping pripučiamas.

Savybės:

Aukštos raiškos spausdinimo sofos komplektai, svetainė, miegamojo, biuro visas rungtynes, patogus, paprastas ir stilingas.Naudingumas modelis pasižymi tuo, kad elastingas audinys yra lankstesni, ir produktas yra daugiau sklandžiai, ir nėra lengva raukšlių.Dažų atitikti saugos standartus, nekenksmingas žmogaus organizmui, nėra lengva išnyks Pasirinkimą aukštos kokybės audiniai, subtilus jaustis, drėgmės sugėrimo ir pralaidumo, elastinga visą, suvynioti į vietą, nėra lengva perkelti, didesnis atsparumas tempimui, tinka visų rūšių odos sofos ir audinio sofos.Four seasons plonas sofa-nustatyti, kad jūsų sofa-nuo dulkių, naminių gyvūnėlių plaukų ir žalą.

Pakuotė: 1pc sofa dangtis

Elementą sudaro sofa padengti tik, ne apima pagalvių užvalkalai.Svoris sofa apima 5% paklaida. 1. Rankų plovimo ar švelniai mašina-plauti su šaltu vandeniu, vengti mirkymas. 2. Vengti naudoti liuminescencinių baliklis. 3. Pakabinti sausas,Ne Lyginti. 4. Audinių minkštiklis yra rekomenduojama.

M dydis tinka ilgis 160-190cm

Kaip įdiegti:

Žingsniai 1: Pozicija slipcover per sofa su etikete, ne atgal Veiksmų, 2: Traukite audinys tolygiai per sofa-lova ir tiesioginio balta kempinė balionų tarpai tarp pagalvėlės, formuojant dangtelį prie sofos ir išlaikyti audinys stora Žingsniai 3: Tilt sofos iki ir rasti elastinga ryšius.Patraukite į priekį ir atgal susieja sandariai ir kaklaraištis.Traukti pusėje susieja ir sandariai Veiksmai 4: Įdėti sofos žemyn ir pll padengti stora, traukiant visa perteklinė audinio atgal Veiksmus, 5: Mėgaukitės savo naujai kuriai sofos!

Gaminio Detalių Pristatymas

modelis Paprastas Dažyti
Taikoma Sofa Trijų vietų Sofa
Modelio Numeris M
Prekės Pavadinimas SLT
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Dydis 160-190cm
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Medžiaga 95% Poliesterio Pluoštas, 5% Spandex
Gamyba Sofa Dangtis

Panašūs produktai