Vaisselle vajilla ramen kokoso dubenį completa de platos geschirr bol frutero mediniai indai, stalo reikmenys cocina plokštės nustatyti makaronų

€5.38

-49%

€10.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai, medinis dubuo, bambuko patiekalas, vyrai makaronai, dubenį ir plokštės rinkinys, vakarienė plokštės rinkinys, dubenėlį ryžių, sriuba dubenys, kokosų filmą, grūdų dubenys, dubuo kokoso.

Natūralus Kokoso Dubenėlį Vaisių Apdaila, Salotos, Makaronų Dubenį Mediniai Ryžių Dubenėlį Amatų Kūrybinės Kokoso Lukšto Dubuo

PATIRTI GAMTOS – 100% Kokoso riešutų Kevalai rankų į gražus ir unikalus kokoso, indai.Iš Gamtos į jūsų Namus.

ORIGINALUS & STILINGAS DIZAINAS: Kiekvienas kokoso dubenėlį ir šaukštą yra ekologiškai pagaminti, todėl jų dizainas ir forma gali šiek tiek skiriasi viena nuo kitų, tai reiškia, Kad kai jūs perkate kokoso dubenį, niekas kitas pasaulyje turės dubenį tiesiog kaip jūsų.Jūs niekada galite rasti pačias dviejų dalių,Kiekviena dalis yra lygi kokoso.

Kiekvieną kokoso bowl yra unikalus savo forma, dydis, spalvos ir trūkumų, kuris suteikia jai natūralaus apeliacinį skundą.Jie taip pat komplimentas visų stilių namų dekoro gražus ekologiškos mados.

LENGVAS, PATVARUS ir LENGVA VALYTI & - Jums bus nustebinti, kaip lengvai yra rūpintis ir naudoti jūsų kokoso indai.Jie yra lengvi, ilgalaikis, vegan draugiškas, tiesiog greitai rankų plovimo ir jie geri naudoti dar kartą.Vaikams taip pat patinka valgyti iš kokoso dubenį.Šie indai bus jums nuo pusryčiai, pietūs, vakarienė, desertas.Galite turėti karšto maisto.

RŪPESTINGA INSTRUKCIJOS

1.Rankas plaukite tik šiltu vandeniu su muilu ir niekada vieta, indaplovė ir Šaldytuvas. 2.Nemerkite ilgą laiką. 3.Niekada šilumos arba mikrobangų krosnelėje arba naudoti labai karšto maisto. 4.Kadangi produktas yra natūrali medžiaga, forma yra netaisyklinga, ir dydis šiek tiek nukrypo, prašome kreiptis į tikrasis produktas gavo.

Modelio Tipas Kietas
Produkto pavadinimas Kokoso Lukšto Saugojimo Dubuo
Funkcija 1 Natūralios medžiagos
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris kokoso dubenį smyk
Prašymas Šeimos, Stovykla, Turizmo
2 funkcija Lengva valyti
3 funkcija Galite turėti karšto maisto
Kiekis 1
Gamyba Vieną
4 funkcija Jokio kvapo, Jokio toksiškumo
Technika Handpainted
Talpa <1L
Sertifikavimo SGS
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Indai Tipas Dubenys

Panašūs produktai