Natūralaus medžio lentjuostės, žaliuzės Individualų Langas, Medinės Žaliuzės, Vertikalios žaliuzės MB_TM

€60.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaliuzės pavaros variklis, aklas, baltos medienos skersiniai, uaz žaliuzės, amatų medienos, draded vertikalios žaliuzės, virbas, nuleidžiamųjų langinių audiniai, atveju natūralaus medžio, venecijos kaukė.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą, nes sumos yra taikomos blind dydžio. 2.Dėl epidemijos padėtį, krovinių pervežimai gali būti atidėtas.

Produkto savybės

Šviesos grifelinės lentelės, išsaugoti efforrt, kai traukiant kontrolės virvę.

Informacija

Dviejų Dydžių Medinių Lentelių

Produkto discription

Medžiaga : natūralaus medžio / Paulownia Prekės Nr. WB_TM Juostos plotis:50mm ar 35mm Spalva:18 Spalvų.Mes tik rodo, kad kai kurie iš jų parduotuvėje, jei norite pamatyti daugiau spalvų, prašome susisiekti su mumis.Prašome patvirtinti, jei jūsų pageidaujamą spalvą yra sandėlyje arba ne, prieš pateikiant užsakymą. MOQ: 1.5 Kvadratinį Metrą Laido Stiliaus ir Juostos Stilius pagal plotis 1 metras. 2 Kvadratinių Metrų žaliuzės per plotis 1.4 metrų. 2.5 Kvadratinį Metrą žaliuzės per plotis 2 metrai.Pristatymas: Siunčia per 7-10 darbo dienų Programos:Gyvenamasis kambarys / miegamasis / virtuvė / medelynas / studijų / biurų Privalumai: Paulownia Žaliuzės; šviesos; Miltligė įrodymas; No crack; Gražiai blizga.

Kaip išmatuoti ir užtikrinti dydis

Kaip insall

18 spalvų

Mūsų patikima pakuotė

Kaip pateikti užsakymą

Mūsų pardavimo politika

1.Kadangi mūsų siūlomas produktas yra individualus, todėl, jei tai nėra kokybės klausimas, mes ne remti grąžinti, arba grąžinti pinigus. 2.Spalvos audinys gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto, nes kamera fotografavimo ar šviesos.Jei jūs proto, prašome nedėkite užsakymo. 3. Krovininio Kaina: produktas gali būti pritaikyti, tai reiškia, kad jūsų paketas yra NE fiksuoto dydžio, o krovinių vežimo sąnaudos kinta atitinkamai.Jei norite nustatyti, kad jūsų tinkinti dydžio aklas, prašome susisiekti su mumis ir mes jums koreguoti krovinių vežimo išlaidų už užsakymą. 4. Tokiose šalyse, kaip Lenkija, pakuotės turi ribą, dydis 120 cm.Taigi mes negalėjome išsiųsti paketai ilgiau, nei to limito dydis.Prašome klausti prieš pateikiant užsakymą.Stengiamės, kad mūsų geriausia siųsti juos į savo šalis, todėl, jei jūs nerandate savo šalies, prašome susisiekti su mumis. 5. Mūsų kaina neįeina Muitų mokesčių.Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. 6. Medinės žaliuzės yra individualus, taigi kraštus, kiekvienas gabalas juostos ir viršutinės cassettee ir apačioje geležinkelių NĖRA dažytos.Jei jūs proto, prašome PADARYTI, kad NE.

Po pardavimo

Po to kai jūs gaunate produktą, Jei jus tenkina tai, prašome palikti postive atsiliepimų.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis befor palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti promble.

Laimingas pirkinių!

Tipas Romos Atspalvių
Prekės Pavadinimas CASA EWAY
Modelio Numeris Nėra.WB_TM
Programos Gyvenamasis kambarys / miegamasis / virtuvė / medelynas / studijų / biurus
Kilmės KN(Kilmės)
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Viršutinės Atidaryti
Lapo Dydis Platus Peilis
Stilius Medinės žaliuzės
Technika Plokštieji
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
modelis Horizontalus
Medžiaga Mediena
Plokštelių plotis 30mm arba 50mm
Prek.kod 1.5 kvadratinį metrą
Formatas VIRVĖ
Spalvos 18 spalvų

Panašūs produktai