Šilumos Priešpiečių Dėžutė Vakuumo Izoliuoti Priešpiečių Dėžutė Maisto Vežėjas Bento Box Nerūdijančio Plieno Maisto dėžes ir Laikykite Šiltai 8 Valandas

€58.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, konteinerių išlaikyti maistą šiltą, bento, lauke pietūs nerūdijančio plieno, pieno arbata gruntas, didelis priešpiečių dėžutė iš nerūdijančio plieno, maisto storag, bento dėžutės nerūdijančio plieno, konteineriai šilto maisto, bento dėžutės pietūs.

1.【IŠLAIKYTI JŪSŲ MAISTĄ ŠVIEŽIĄ optimalioje TEMPERATŪROJE】♦ Vakuumo Izoliuoti Priešpiečių Dėžutė funkcijos tvirtas, aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, interjero ir eksterjero aukščiausios temperatūros kontrolės ir ilgaamžiškumą per tam tikrą laiką.Dvigubo vakuumo sienelėmis dizainas daro tikri, kad jūsų maistas išlieka šiltas, ne 60ºC iki 10 valandų. 2.【100% MAISTAS SAUGUS】♦ - Pagaminti iš aukštos kokybės maisto klasės nerūdijančio plieno, kuris niekada nesurūdys ir tai natūraliai BPA-free.Neišlaiko skonio ar kvapai, todėl jūs galite naudoti ją per & vėl - plauti Indaplovėje. 3.【LENGVA ATLIKTI】♦- Aptakus ir stilingas, vakuuminės maisto termosas priešpiečių dėžutė yra puikus tiems, kurie ieško geriausias derinys funkcionalumo ir stiliaus.Šis stilingas maisto kolbą yra būtina turėti prekės už kiekvieną šiuolaikišką virtuvę. 4.【PUIKUS KELIONĖS】♦-padaryti mūsų gyvenimą paprasčiau, mes apimti tvirtas, kartus-atgal nešimo rankena, kad tilptų TIEK viršutinis ir apatinis sluoksnis – tai ideali vieta, jei jūs tiesiog norite pasiimti vieną konteinerį.Ne tik kad, nes bokštas formą, jūs galite lengvai lizdą savo 100% išsiliejimas ir nuotėkio įrodymas, bento dėžutė į bet kokio tipo maišelį be kada nors nerimauti netvarka.Tai tiesiog puikus maisto sprendimas, kai esate kelyje. 5.【MĖGAUTIS MŪSŲ 100% PASITENKINIMO GARANTIJA】♦-Esame įsitikinę, kad jums patiks mūsų Maisto Konteineriai, Patinka tai visiškai nerizikinga pirkti.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.

2 funkcija Japonijos Bento Dėžutė
Kiekis 1 vnt
spalva golden rose
Tinkama Proga Kempingas,Iškylų,Virtuvės Ir Namų,Mokyklos
Formos ROUND
Laikymo laikas 12 valandų
Funkcija Šilumos Izoliacija
Funkcija 1 šilumos priešpiečių dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas OUSSIRRO

Panašūs produktai