DC 12V 24V RGB Led Valdiklis APP "Bluetooth" RGB Muzikos Valdytojas Led Šviesos Juostelės 5050 4 Pin Mini RGB Valdiklis 5V-24V

€2.79

-20%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mjjc led valdiklis, led rgb, "bluetooth" auksas, šviesos muzikos valdytojas, led muzika jutiklis, "sega" mini controller, rgbw led juostelės "bluetooth" valdiklį, gpu maitinimo jungtis, led rgb juostos, led rgb jungiklis.

DC 12V 24V RGB Led Valdiklis APP "Bluetooth" RGB Muzikos Valdytojas Led Šviesos Juostelės 5050 4 Pin Mini RGB Valdiklis 5V-24V

Brazilija Klientų prašome atkreipti dėmesį:

Kaip Brazilijos paprotys reikalauja,vieną po sklypas reikia mokėti 3.5 usd į Braziliją paštu.

Šį mokestį reikia mokėti jį Brazilija Pašto internetu sistema,pleae atminkite,jei galite priimti šį mokestį,prašome nedėkite kad,ačiū.

Produkto Aprašymas: Šis reguliatorius palaiko IOS versijos 6.0 (arba aukščiau ) ir Android 4.3 versiją (arba aukščiau ) sistema.Nuotolinio valdymo on/off žibintai, reguliavimas lempos ryškumas, spalva, temperatūra, muzikos, ir žadintuvo režimą.160.000 spalvų, dešimtys šviesos svyravimų.Reguliatorius yra skirtas LED šviesos juostelės, moduliai ir kt.Įdiegus ir padaryti atitinkamus nustatymus, galite naudoti savo mobilųjį telefoną kontroliuoti led žibintai.Nuotolinio valdymo pultu pasiekti patalpų 8-10 metrų.Techniniai Parametrai: 1.Kontrolės metodas: "Bluetooth" 4.0 arba aukštesnė 2.Taikoma mobiliųjų įrenginių operacinė sistema: IOS versiją 6.0 arba naujesnę Android versija 4.3 arba aukštesnė 3.Skaičių kontroliuoti lempos: 10 lempų. (Gali būti padalyta į ne masyvo). 4.Paramos kalba: anglų, Kinijos (kitomis kalbomis gali būti nustatytos, remiantis funkciją, mobiliojo telefono sistema) 5.Darbo temperatūra: -20°C-60°C 6.Darbinė įtampa: DC5V-24V 7.Nuotolinio valdymo atstumas: patalpų 8-15 metrų 8.PROGRAMĖLĖS pavadinimas yra: LedBle Paketą, įskaitant: 1 x APP "bluetooth" valdiklį

Programinės įrangos Diegimo Pirmasis telefonas APP įrengimas: PROGRAMOS pavadinimas: LED LEMPOS, Įveskite APP " ir paspauskite "+" ženklu, įtraukti naujų paslaugų.Prietaiso pavadinimas yra: LED WS Po to bus baigtas, spustelėkite LED WS įveskite "Bluetooth" kontrolės šviesos eilutės sąsaja.Prijungimo instrukcijos: 1. Mobilusis telefonas nuskaito QR kodą įdiegti PROGRAMĄ; "APP Store" ir "Google Play", sąskaitos reikia parsisiųsti; Tencent Po Paraiškos gali būti atsisiųsti tiesiai; 2. Po atsisiųsti PROGRAMĄ; sujungti mobilųjį telefoną su "Bluetooth" šviesos šviestuvas.Pirmiausia, telefonas įsijungia "Bluetooth"; tada lempos yra įjungtas.Tada atidarykite PROGRAMĄ; šiuo metu, app bus automatiškai prisijungti prie "Bluetooth" šviesos šviestuvas; nereikia rankiniu būdu conn ect į "Bluetooth" telefono parametrai.Mobiliojo telefono parametrai "Bluetooth" ieškoti "Bluetooth" prietaisų, Kai kurie mobilieji telefonai gali būti ieškojo, kai kurie paieškos neturi išeiti iš paiešką neturi išeiti iš nepalaiko mobiliojo telefono sistemos, nereiškia, kad APP negali būti naudojamas.Trečia, atidaryti PROGRAMĄ, prietaisas gali būti prijungtas. 1. Patikrinkite, ar lempa yra varomas paprastai. 2. Yra telefone įjungta "Bluetooth" funkcija. 3. Ar yra koks nors kitas mobiliojo telefono jau prisijungęs, jei jis prijungtas, prašome atsijungti, "Bluetooth 4.0" palaiko tik "vienas su daugeliu", nepalaiko daug-su-daug kontrolė; 4. Ar "Bluetooth" prietaisas prijungtas telefono nustatymus, jei jis prijungtas, prašome atjunkite jį Atidaryti, PROGRAMŲ fone, uždaryti ir iš naujo atidaryti, programa automatiškai prisijungti; 5. Normaliai veikti arba negali prisijungti, prašome išeiti app ir vėl atkurti; 6. Uždaryti PROGRAMĖLĘ fone, iš naujo paleiskite telefoną iš naujo galios šviesos; iš naujo atidaryti PROGRAMĄ programinės įrangos ryšys.Instrukcijos: 1.Spalva sąsaja:spalva sąsaja yra padalyta į dvi dalis:spalva ting ir nespalvoti. 2.Režimas:galite pasirinkti norimą režimą,greičio reguliavimas,ir šviesumo reguliavimas. 3.Custom:Jūs galite pridėti spalvų, kurį norite pridėti, ir pasirinkite režimą paleisti. 4.Muzikos inteface yra diveded į dvi dalis:muzika ir mikrofonas:muzika turi būti žaidžiamas mobiliojo telefono reguliuoti sone,ir mikrofonas, yra koreguojamas išorės garso dydį. 5.Nustatymai:galite nustatyti, kad valdymo balsu,RGB rūšiavimas,kodas atitikimo,laikas,purtyti,odos pakeitimas,balso kontrolės, galite pritaikyti spalvą,pasirinkite režimas,jautrumo reguliavimas. 6.Laikas:galite nustatyti norimą laikotarpį, atidarykite norimą režimą ir išjungti norimą režimą.Režimo sudaro keturi būdai:statinis,šokinėti,nuolydis,šiltas ir šaltas. 7.Parama nustatyti keli laiko taškų,kairėje, norėdami ištrinti grupę laikas,spauskite"+"ir toliau pridedant laiko grupių.

Apmokėjimas:

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite užsakymas po Užsakymo arti, prašome iš Naujo, kad ir kasos

4.Jei jūs negalite mokėti per šias operacijas, prašome susisiekti su mumis arba www.restapa.lt klientų aptarnavimas.

Jei jūs nežinote, kaip padaryti, kad mokėjimo ,prašome spauskite čia:

Vežimas

1.Visi Straipsniai bus išsiunčiami per 48 valandas nuo mokėjimo, buvo patikrinta.

2.Mes pasirinkti sparčiausiai laivybos būdas, remiantis įvairių šalių.

Todėl kartais galite pastebėti, kad siunta metodas skiriasi nuo pasirinkote.Tačiau nereikia nerimauti,Jei jūs negalite gauti savo daiktus į apsauginės metu, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais gal šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandas, susisiekite su savo šiukšles pašto dėžutę.

3.Pristatymo laikas yra už mūsų kontrolės.Jie yra veikiami daugelio veiksnių,bet mes stengiamės ją išspręsti.

Funkcija 6 RGB Muzikos Valdytojas
Maks. Keliamoji Galia 144W
2 funkcija Led Valdiklis
Funkcija 10 Rgb Valdiklis 4 Pin
Funkcija 9 Valdytojas, LED juostos
Savybės rgb led juostelės "Bluetooth" valdiklį
Ryšio Režimas, bendro anodo
Modelio Numeris "Bluetooth" RGB Valdiklis
Garantija 2 Metai
Galia 5V<30W,12V<72W,24V<144W
Funkcija Led Muzika Valdytojas
Sertifikavimo EMS
Kontroliuotas Metodas "Bluetooth" Valdiklį 4.0 ar aukščiau
Funkcija 8 Muzikos Led Valdiklis
Funkcija 7 LED RGB Valdiklis
Įtampa 5-24v
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis DC
Nuotolinio Valdymo Atstumas 8-10M
Taikoma Žibintai RGB LED Juosta 5050 šviesos
4 funkcija led juostos valdiklis
3 funkcija LED RGB Valdiklis
Plunksna Valdytojas Led Juostos
Funkcija 1 rgb led valdiklis
Elemento Tipas RGB Controler
Produkto pavadinimas RGB Valdiklis
Funkcija 5 Led Nuotolinio Valdymo

Panašūs produktai