20Pcs Professional 30ml Butelis Su Balto Plastiko HDPE Kablys Ir Smulkintuvas Bžūp Vertus Sanitizer pora be Pakabos (Baltas)

€5.66

-43%

€10.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ldpe buteliukas 30ml, hdpe butelis 200 ml, stiklo droppers (lašintuvai 30ml, purškimo siurblio 30ml, matinis stiklas 30ml, juodas stiklas 30ml, mažos stiklo 30ml, bžūp buteliukas 30ml, lašas stiklo 30ml, kaukolė stiklo 30ml.

Aprašymas

Jūs ieškote daugkartiniai saugojimo butelių kelionės naudoti?Šios kelionės buteliai bus geras organizatorius jums!Pagaminti iš geros kokybės medžiagų, jie yra ekologiškas, bekvapis ir netoksiškas, puikiai tinkantis šampūnas, kūno prausiklis, veido plauti, rankų kremas ir kt.Jie bus puikus pagalbininkai jūsų kelionės ar verslo kelionę!

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Plast ic.

- Dydis: 30ml, 3.6x3x9.4cm.

- Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

- Gerai, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, bekvapis, netoksiškas, dėvėti, atsparus ir patvarus dėl ilgalaikio naudojimo.

- Tinkamo dydžio, lengvai supakuoti į bagažą, kostiumas atveju, rankinės, kuprinės, Joga maišelį, sportinis krepšys, ir kt.

- Gerai organizuoti skystis, puikus šampūnas, kūno prausiklis, kūno losjonas, veido plauti, veido miltelių, rankų kremas, saulės kremo, ir t.t.

- Tinkamos kelionės, verslo kelionės, sportas, veikla lauke, etc.

Pakavimo sąrašas

20 x Butelis(Be Laikiklių)

Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai