Kinija Royal tribute Senovės Medis Aukso bud Senas puer Arbatos Kinijos Teismas Aukštos kokybės Prinokusių pu er arbata, Pyragas Pu'er puerh pu erh arbata

€13.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arbata yunnan, pu er, puerh arbata, yunnan puerh arbata, lankstus lempos vamzdis, arbata puer shu juoda, balta shen puer, sheng cha, puer arbata, shen puer musulmonų.

2007 metais Kinijos Aukso bud

Organinių Senas Virti Puer arbatos pyragas 5-10g/vienetų

Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu'er arbatos kreipia dėmesį į alaus gamybos būdus ir meno gerti, ir jos geriamojo metodų yra daug.Jis gali būti naudojamas gerti, taip pat gerti.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.

Pristatymas:

Mes laivas visame pasaulyje Kinijos oro paštu per Kiniją Paštu arba epacket .Šios prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu, įtraukta į www.restapa.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.Jums bus pranešta apie sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta

Pirkėjų Informacija:

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už Užsakymą ar atidėti mokesčių.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Laivybos Laikas:

Visi daiktai bus išsiųsti maždaug 2( dvi) dienas nuo mokėjimo išvalytas.Tai trunka apie 27 dienas, už siuntos pristatymą.

Apie Prekę:

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir klausia, visi klausimai PRIEŠ PERKANT.

Problemos?

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Parašykite, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl ali-express

Klientų Patenkinamas:

Nedvejodami susisiekite su mumis, klausimų ar neaiškumų, bet kuriuo metu prieš ir po pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonus pirkti su mumis.

Mes aistringai apie mūsų produktus ir mums tikrai rūpi jums!

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris g4

Panašūs produktai