Sedrick Naujausias 19D GELIO Padas Pro Nemokamai Sumažinti Vyrų Dviračių Šortai, kombinezonai su Antkrūtiniais Mtb Dviratį Triko Dviračių Komanda Vienodas Dirželis Culotte Ropa Ciclismo

€12.36

-27%

€17.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gymshark šortai vyrams, džersis spexcel, kūno triatlonas moterims, kombinezonai su antkrūtiniais trumpas, spexcel, strava dviračių kombinezonai su antkrūtiniais šortai vyrams, kombinezonai su antkrūtiniais silicio, iš viso tinka, kelnės dviračių šortai, ktm dviračių kombinezonai su antkrūtiniais.

Sedrick Naujausias 19D GELIO Padas Pro Nemokamai Sumažinti Vyrų Dviračių Šortai, kombinezonai su Antkrūtiniais Mtb Dviratį Triko Dviračių Komanda Vienodas Dirželis Culotte Ropa Ciclismo:

Aprašymas: Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Lycra Coolmax:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau Šis dviračių drabužiai gali jus sausas ir kietas karštas būklės ir šilto, šalto būklės Net esate suprakaitavęs, dviračių džersis niekada laikytis savo odos

1. Visas mokėjimas turi būti sumokėtas per 3 dienas po pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

1.Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas).Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS.Jums bus sumokėti papildomą mokestį.Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė. 2.Mes tik laivas, KAD registracijos adresą.Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta.Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. 3.Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą. 4.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

1.Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Sportas Tipas Dviračių sportas
Medžiaga Lycra
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Sedrick
Metų Kombinezonai Su Antkrūtiniais Šortai 2020 M.
Kilmės KN(Kilmės)
Spec Pro supjaustyti pabaigos, 19D GELIO Padas
Lytis VYRAI
Taikoma Dviračių šortai, kombinezonai su antkrūtiniais, dviračių šortai, kelių bike šortai, dviračių šortai
Elemento Tipas Šortai, Kombinezonai Su Antkrūtiniais
Funkcija Anti-prakaito, Greitai Sausas
Modelio Numeris Bike058
Kokybės lygis Aukštos Kokybės

Panašūs produktai