12pcs/set Super Sparnus Mini Lėktuvo ABS Robotas žaislai Veiksmų Skaičiai Super Sparno Transformacijos Jet Animacija Vaikams, Vaikų Dovanų

€29.07

-39%

€48.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: robbot, automobilių tobot, transformatorius plokštumos, robotas žaislas, mini karių 172, auldey yoyo, vandens srovės vaikas, metalo yoyo, profesinės yoyo, jet žaislas.

Sveiki atvykę į GYVENIMĄ, GERAI

12PCS/Set Super Sparnus Mini Lėktuvo ABS Robotas žaislai Veiksmų Skaičiai Super Sparno Transformacijos Animacija Vaikams, Vaikų Dovanų

Medžiaga: ABS Dydis: Robotas Aukštis 6cm (apie 2,5 colio) Trumpas Aprašymas: Deformuojamieji super sparnus žaislo Būklė: 100% visiškai naujas Pakuotė: 12pcs/set Paketai: w i Originalo Langelyje arba Be Originalo Langelyje ,taip pat dviejų paketų stilius, kaip jums pasirinkti Pakuotės Dydis: 12.3 cm * 7cm * 15.4 cm(bendras pakuotės dydis) Bendrasis Svoris/Pakuotė: 0. 6 kg

PATARIMAI:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Arba palikti nutartį pranešimą.mes padės išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.

VISIEMS MŪSŲ KLIENTAMS

PRANEŠIMAS: yra daug naujų prekių pavadinimus panašių daiktų rinkoje pastaruoju metu.Nors jų kaina yra tikrai pigūs, jų produktų kokybę, taip pat baisi.Lankant ir pirkimo elementą pavyzdžių iš kai kurių kitų tiekėjų, daug pavyzdžių, yra blogos kokybės.Po lyginant mėginius, vėl ir vėl iš skirtingų tiekėjų, mes renkamės tai aukščiausios kokybės prekės jums už mažiausią kainą.Mes išlaikyti gerus santykius su tiekėjais, taip, kad mes galime pateikti mūsų klientams stabilų ir patikimą aprašą .Mes turime keletą profesionalūs technikai patikrinti kokybę visas prekes iš mūsų gamykloje,ir kiekvienas punktas bus patikra atsargiai, prieš išsiunčiant į mūsų klientus !

Garantija:

Prekės (- ių) bus laivas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Tai užtruks apie 12 30 dienų į savo rankas., Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų.Susisiekite su mumis, mes grąžinsime jums VISĄ pinigų arba atsiųsti jums naują elementą pagal jūsų užklausą.

Pristatymas:

Prekės (- ių) bus laivas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Užsakymai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas po apmokėjimo.Paprastai savo sklypo turėtų atvykti per 12 30days,tačiau tai gali užtrukti ilgiau dėl blogo oro,darbymetis ir kt.

Prašome rasti Užklausą sekimo numerį vietos pašto svetainėje,arba, Susisiekite su Mumis.

Pirkimo Instrukcijos:

prašome įsitikinkite, kad jums naudoti pilno vardo , adreso ir telefono numerio, tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga jūsų telefono numerį ir žada ne dalintis bet kokia informacija su trečiųjų šalių)

Grąžinti:

Mes prisiimti visą atsakomybę pristatymo laikotarpiu., Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, mes grąžinsime jums VISĄ pinigų arba atsiųsti jums naują elementą pagal jūsų užklausą.

Atsiliepimų & Susisiekite su Mumis: Jei kas nors, kad jums netinka, maloniai prašome kreiptis į mūsų tarnybos specialistus tiesiogiai , Mes stengiamės išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus(5 Žvaigždučių).Tai yra labai Svarbu mums.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas AULDEY
Prašymas Festivalis dovanos,šventinis dovanos,gimtadienio dovana
Masto 1/72
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Įspėjimas Mini Robotas
sąlyga Akcinė Straipsniai
Modelis Antrasis Leidimas
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Lėlės Tipas Modelis
Temos Filmų ir TV
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Pakavimas Spalvos Langelį
Lytis Unisex
Stilius lėlė
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris robotas
Elemento Tipas Modelis
Matmenys aukštis 2,5 colių
Pagal Animacija Šaltinis Kinija
Amžius > 14 metų
Kareivis Priedai Kareivis Rinkinys
Dydis 2.5inch
Modelio Numeris Transformacijos robotas

Panašūs produktai