Skaidrus Ilgai Nėrinių Rankovės Vestuvių Suknelė Apvalkalą Krepo Elegantiškas Vestuvių Suknelė Užsakymą Padaryti

€154.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: keptuvės vestuvinė suknelė, suknelė moteris, creab vestuvių suknelė, trumpas ilgi tiesūs suknelė, afrikos dashiki maxi suknelė, one piece suknelė su striukė, crem vestuvinė suknelė, oficialų suknelė, YEWEN, atskleisti ilga suknelė.

Sveiki Atvykę Į Dressica Vestuvinė Suknelė

1. OEM yra, Pirkėjų Etiketės Priimti 2. Patiklus Mokėjimo Sąlyginio Deponavimo Internete 3. Minimalus Užsakymo Kiekis 4.Prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė prieš vietoje, siekiant įsitikinti, kad mūsų standartinio dydžio yra tokia pati, kaip jūsų standartinio dydžio. 5. Pasirinktinis dydis rasti.jei norite custom size, prašome prisijungti kompiuterio arba nešiojamojo kompiuterio, ten yra "custom size" variantas, ten galite pasirinkti.prašome reikia pažymėti, mobilusis telefonas neturi ši galimybė dar nėra.

DUK:

1. Galiu padaryti kai kurie pakeitimai, dėl originalaus dizaino arba Galite savo gamyklos padaryti savo dizaino? - Taip.siųsti man laišką su nuotrauka.Jei mes galime padaryti tai, mes negali garantuoti mes galime padaryti, kad ji 100% patį, jei norite, kad jis pats, tada prašome permąstyti jo iki jūsų užsakymą.žinoma, mes stengiamės ir naudotis mūsų profesionalių įgūdžių, kad padaryti ją kuo panašūs ir gražus, kaip įmanoma. 2. Skubiai ar Skubėti Tvarka - Taip, mes priimame skubėti tvarka, tačiau prašome klausti prieš užsakymą, turime papildomas mokestis skubėti tvarka. 3. Muitinės mokesčiai --Skirtingas šalis turi įvairių taisyklė mokestis už užsakymą.Mes pardavėjas nėra atsakingas už vartotojo mokestį.Prašome patikrinti savo vietos muitinės politiką prieš užsakymą. 4. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesinei pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete. 5. Mes neturime sandėlyje, suknelės, visos suknelės reikia laiko gaminti.paprastai 20-30 dienų.jei jums reikia skubiai, prašome leiskite man žinoti. 6: atšaukimas: Atšaukimo priimami 24 valandas-be papildomo mokesčio .Atšaukti po 1-5 dienų, reikia 30% mokestis.Atšaukti po 5-10 dienų, reikia 60% mokestis.Atšaukti po 10-15 dienų, reikia 80 proc. mokestis.Atšaukti po 15 dienų, nesutinku grąžinti pinigus . 7. Prieš užsakymą, prašome perskaityti visus pirmiau minėtus sąrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grįžti & Grąžinti

1. Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas po to, kai gaunate suknelė ir išbandyti.Daugiau nei 2 dienas bus per vėlu.Prašome leiskite man žinoti problema. 2.Galite grįžti arba mainų unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos standartinio dydžio suknelė. 3. Apie pasirinktinis dydis suknelė: Jei mes padarė viską teisingai, dėl dydžio ir spalvos, PASIRINKTINIS DYDIS suknelė nesutinka grįžti ir grąžinti pinigus.Jei mes padarėme dydžio ar spalvos negerai, mes galime grąžinti jums. 4.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo. 5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

Talėja Natūralus
Iškirpte scoop
Rankovės Stilius Reguliariai
Built-in Liemenėlė Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Tikrasis Vaizdai No
Traukinys Koplyčia Traukinys
Atgal Dizainu užtrauktukas
Apdaila Appliques
Siluetas Apvalkalas
Nėščioms Moterims, No
kilmės vieta Kinija
Modelio Numeris DR004
Mados Elementas Paprastas
Prekės Pavadinimas Dressica
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Vestuvinė Suknelė Audinys Minkšto Satino

Panašūs produktai