1000pcs veido kaukė masque maske veido kaukės gripo veido kaukė vienkartinės kaukė 3 sluoksnių 50pcs/vienetas 95%, burnos dangteliai, veido maskes

€6.90

-46%

€13.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 60 k95 kaukės, kaukės k95, n95mascarilla, fn95 kaukė, fp3, kaukė pff2, 95 kaukė, ffp2mask, ffp2 vaikams, kn kaukė.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.Atkreipkite dėmesį: Lydymo ir pūtimo būdu gautas neaustinių yra pagrindinė medžiaga kaukės Lydymo ir pūtimo būdu gautas neaustinių kaukės, užkerta kelią bakterijų per gera filtravimo savybės lydymo ir pūtimo būdu gautas ne-audiniai, bet ir įprastinių trijų sluoksnių neaustinės kaukės yra dažnai naudojamas apsaugai nuo dulkių.Todėl, kalbant apie asmeninę higieną, būtina naudoti aukštos kokybės kaukės ir turi išbandyti mūsų kaukės Mūsų Privalumai: Mes turime didelių atsargų,mes atsiųsime kaukę per po 24 valandų. 1.Tai yra 100% brand new dispossable kaukė, o ne antra vertus kaukė. 2. Tai aukštos kokybės kaukė su 3 sluoksniais, o ne 2 sluoksniai rinkoje. 3. Mes turime daug kaukė sandėlyje, galime atsiųsti jį labai greitai, taupykite savo laiką.Išvykimo Laikas: Greitai išsiųsti per 24 valandas Tipas: Vienkartiniai Kaukė Medžiaga: neaustinis +išlydyti-prapūsti neaustinės medžiagos Kaukė stilius: kabantys ausis Specifikacijos: 17.5 X 9,5 cm (1 cm=10 mm=0.39 colis) Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. 3 Sluoksnių Apsaugą.Dulkių įrodymas, paukščių gripas, virusas, migla, dulkių, žiedadulkių, kietųjų dalelių KD2.5, bakterijų ir kt.Saugus ir kvėpuojantis.Hipoalerginės,didelis filtravimo,gebėjimus.Gera ir naudinga.Elastinga ausies-kilpų ne spaudimas iki ausų.Suteikti tam tikrą apsaugą nuo dulkių, arba kai kurių nuodingų dalykų.

Medžiaga Neaustinis
Saugos standartas GB/T 32610
Kiekis 50pcs
Elemento Tipas Kaukės
Modelio Numeris 3 sluoksnių neaustinis audinys
Funkcija Asmens
Prekės Pavadinimas abdo
Dydis 0.003kg
Apsaugos klasė NĖRA
Taikoma Suaugusiųjų
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Kilmės Žemyninė Kinija

Panašūs produktai