Triušis Garso Indukcijos Laikmatis Žadintuvas Kūrybos LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Indukcijos Mažas Žadintuvas, USB Žadintuvas Su Nakties Šviesos

€11.34

-50%

€22.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virtuvės laikmatis, woody lego laikrodis, laikrodis triušis, in14 vamzdis, moteris lego laikrodis, kinijos rašalo rašiklis, elektroninis laikmatis, lego laikrodis kambarys, žadintuvas "pasidaryk pats" rinkinys, vaikai aukšto kulno.

Ypatybė:

LED aiškiai rodo laiką ir temperatūrą,gana triušis-formos dizainas leidžia elegantiškas papuošalas, net jei jums nereikia naudoti jį.

Lengva vietą: tai gali būti tiekiamos ne bus, paramos, pateikti butas arba pakabinti ant sienos su stiprus magnetinis adsorbcija.Ji gali būti tiesiogiai tiesiogiai į šaldytuvą arba į bet kurios sienos su folijos.

Ličio baterija ilgai budėjimo laikas: naudojant didelės talpos 2000 mA ličio baterija, ilgas budėjimo laikas.Jis gali būti prijungtas prie DCV per USB sąsają.

Pažangios šviesos funkcija: žadintuvas tinka energijos taupymo modelį ir ekrane nerodomas.Galite įjungti signalizacijos ekrano darant Garso didesnis kaip 56 dB arba laikrodis, jis bus rodomas apie 10 sek. prieš jis išeina iš naujo.

Su specialiojo atidėjimo režimas, kai žadintuvas atsibunda, jūs galite įjungti atidėjimo režimą, paspausdami jį šiek tiek; Jis bus vėl pabusti 5 minutėmis vėliau ir stop signalas visą dieną, jei ignoruojami.

Aprašymas:

Tipas:Žadintuvas

Spalva:žalia,rožinė

Modelis: XR - MM - C03

Svoris: 215.2 g

Dydis: 175 * 94 * 72.55 mm

Medžiaga :ABS+ silikagelis

Vardinė įtampa: DC5V

Nominali galia: 1w

Nominali srovė: 500mA

Baterijos talpa: 2000MA ličio baterija

Vykdomosios standartas: gb7000.1-2015gb/t22777-2008

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.

Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Pakuotė:

1*Žadintuvas *

Motivity Tipas Skaitmeninis
Ilgis 175mm
Modelio Numeris Skaitmeninis Led Triušis Žadintuvas
Funkcija Atidėjimo Funkcija
Svoris 220g
Plotis 94mm
Ekrano Tipas led
Medžiaga Plastikiniai
Skersmuo 94mm
Stilius Modernus
Formos diskiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Žadintuvai
Forma Vieno Veido

Panašūs produktai