EWAY CASA Blackout Variklio ritininės Žaliuzės Vėjo įrodymas, Variklio ritininės Žaliuzės Protingas Elektros Lauko Žaliuzės NO_MRB_ORC_35T

€128.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uaz žaliuzės, aklas variklis, išorinės ritininės žaliuzės, užuolaidų variklis, aklas langą, variklio nuleidžiamųjų langinių, "mylar" roller atspalvių, orc derva, nuleidžiamųjų langinių audiniai, alunotec.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.Prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą, nes sumos yra taikomos žaliuzės dydis 2.Dėl epidemijos padėtį, krovinių pervežimai gali būti atidėtas.

Produkto Aprašymas

Pavadinimas: Variklio, Vėjo Įrodymas, Ritininės Žaliuzės.

Medžiaga: Apsaugos nuo saulės gaminiai arba 100% blackout danga audiniai ir Aliuminio rėmas.

Standartinio dydžio: 1.W:100 H:100 2.W:150 AUKŠTIS:100 3.W:100 AUKŠTIS:150 4.W:150 AUKŠTIS:150

Pritaikyti: Taip.Max Plotis: 450CM; Max Aukštis: 300CM.

Pristatymas: Išsiųsti per 10 darbo dienų.

ŠVARUS: Drėgna kempine yra labiausiai rekomenduojamas būdas valyti.Ji pašalina dulkes ir padaryti žaliuzės, kaip gera, kaip naujas.

Privalumai

Vėjo įrodymas

Geležinkelių vadovas fix audinys Maksimalus Atsparumas spaudimui Pmax: 250Pa į 750Pa (25.5 kg/m2 76.5 kg/m2) Didžiausias Vėjo Pasipriešinimas: ±3600Pa (±367 kg/m2)

Nuotolinio kontroliuojamos veiklos aukštyn ir žemyn

Kad jį aukštyn arba žemyn, be atsistojus, jūs galite kontroliuoti tai 50 metrų atstumu.(Nėra sienos barjeras)

Gali būti naudojamas lauke

Audinio ir variklis bus apsaugoti viduje kasetės

Taikoma įvairiose situacijose

Produktai gali būti taikomas: viešbučiai, biurų pastatai, vilos, įprastą namų ūkių ir t. t.

Visiškai uždaras dizainas

Geležinkelių vadovas iš abiejų pusių, kasetės, apačioje sunkiųjų vamzdžių ir struktūrą, yra sandariai sujungtas be tarpų.

Informacija

Informacija Apie Variklis

Kaip nustatyti aukštyn/žemyn riba

Informacija apie Audinys

Įrengimas

Pakavimas

Kaip išmatuoti lango dydį

Kaip caculate žaliuzės dydžio jums reikia

Už Kalno: Aklas plotis =Langą, plotis + 10 arba 20cm Aklas Aukštis = Lango aukštis + 10 arba 20 cm; Patarimai: Papildomi 20cm, siūloma geriau, apimantį poveikį.Viduje Mount: Aklas plotis = langą plotis -1cm; Aklas Aukštis = lango aukštis

Kaip pateikti užsakymą

Mūsų pardavimo politika

1.Ji turi įmontuotą Imtuvą ir Transformatoriaus, todėl nereikia ADAPTERIO.Bet ten turi būti realizavimo su AC220V netoliese. 2.Jei jūsų šalies įtampos lygis yra ne 220V, prašome susisiekti su mumis ir mes jums patikrinti, jei yra varikliai su atitinkama įtampa sandėlyje. 3.Spalvos audinys gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto, nes kamera fotografavimo ar šviesos. 4. Krovininio Kaina: produktas gali būti pritaikyti, tai reiškia, kad jūsų paketas yra NE fiksuoto dydžio, ir krovinių vežimo kainą varifies accordingliy.Jei norite nustatyti, kad jūsų tinkinti dydžio aklas, prašome susisiekti su mumis ir mes jums koreguoti krovinių vežimo išlaidų už užsakymą. 5. Tokiose šalyse, kaip Lenkija, pakuotės turi ribą, dydis 120 cm.Taigi mes negalėjome išsiųsti paketai ilgiau, nei to limito dydis.Prašome klausti prieš pateikiant užsakymą.Stengiamės, kad mūsų geriausia siųsti juos į savo šalis, todėl, jei jūs nerandate savo šalies, prašome susisiekti su mumis. 6. Mūsų kaina neįeina Muitų mokesčių.Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Jei norite daugiau sužinoti apie tai, prašome susisiekti su mumis.

9.Po pardavimo

Jei esate patenkinti šį produktą,prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį;Jei ne,prašome sutartį su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikiame mūsų klientams geriau pirkinių patirties.

10.Grįžti ir refound

Produktas yra pritaikytas produktas, jis negali būti grąžinami.Tačiau, jei Variklis yra kokybės trūkumų, jis gali būti grąžintas po mūsų patvirtinimo.Bet jūs esate atsakinga už krovinių vežimo sąnaudos, kai siunčia jį atgal.Gamykloje bus išbandyti, jei ji yra kokybės problemų, ar ne.Po bandymo rezultatas išeina, galite prašyti grąžinti pinigus ar pakeisti per 7 dienas.Pakeitimo atveju, esame atsakingi už krovinių siuntimo atgal jums.mes nepriimame grąžinimo ir pakeitimo, jei variklis buvo sugadintas misusage ar transportavimo metu ir be jokių įspėjimų ar logistikos informacija grąžinimo.Kai jums siųsti jį atgal į mus, prašome laikyti jį į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Praneškite mums sekimo numerį, taip pat.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Audinių Sudėtis 70% PVC, 30% Poliesteris
spalva Šešių Spalvų
Technika Paprastas
Šviesos Filtravimas Pusiau Permatomi
Vieta Lauke, Patalpoje
Atvirumas 4-5%
Stilius Apsaugos nuo saulės
Lapo Dydis Platus Peilis
Tipas Ritinio Atspalvių
Aparatūros medžiaga Aliuminio 6063/T5
modelis Horizontalus
Modelio Numeris NO_MRB_ORC_35T
Prekės Pavadinimas CASA EWAY
Produkto Tipas ritinio atspalvis
Kilmės KN(Kilmės)
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Viršutinės Atidaryti
Medžiaga Audiniai Ir Aliuminio
Formatas elektrinis

Panašūs produktai