Individualizuotos automobilių grindų kilimėliai "Infiniti" Visi Modeliai EX25 FX35 M25 M35 M37 M56 QX50 QX60 QX70 G25 JX35 car accessories optikos grindų kilimėlis

€39.76

-64%

€113.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užuolaidų infiniti q30, infinity fx 30, automobilinis kilimėlis, modelis 3 tesla spoileris, fx35, rinkinys infiniti m37, qx70, y automobilių kilimėliai, kilimas, gl550.

Sveiki, mano brangūs draugai.Mes esame viena iš didžiausia Kinijos automobilių prekių gamybos bendrovės, mes turime gerą išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo.Turite kokių reikia, kad būtų galima susisiekite su mumis ir mes jums padėsime.

Pirma, mes galime gaminti 95% automobilių modelių,Mes galime padėti jums tinkinti.

Tada, kai jūs perkate jį, jums reikia papasakok man apie savo automobilio modelį ir automobilio metus, į kairę arba į dešinę ratai (pvz., BMW F10, 2016 metų, Kairės ratai).Pastaba: į kairę arba dešinę ratai, tai labai svarbu, jei tu negali man pasakyti, kad mes atsiųsime jums paliko vairuoti automobilio kilimėliai.

Pakavimo Apima :

Pilnas komplektas : ji contais priekiniai ir atgal grindų kilimėliai ,ji yra 5 sėdimos vietos aukštas ,jis yra pilnas komplektas .

Mokėjimo: Mes priimame visų mokėjimo būdų, kad išvardyti www.restapa.lt

Pristatymas: Dauguma sklypų bus išsiųsti per www.restapa.lt oficialus pristatymas metodas.Mes neatsakome už dėl to pristatymo laiką.Ji paprastai imtis 10 iki 25 darbo dienų MUMS ES šalyse; 20-60 dienų poilsio pasaulį.Visi daiktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo procesas yra baigtas .Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokesčių., Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 45 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes jums patikrinti su savo agentu.Jei negaunate po 60(Brazilija-90) dienų, mes išduos grąžinti pinigus jums.

Garantija Ir Grąžinimo:

Visi produktai turi 24 mėnesių garantija nuo mūsų parduotuvėje.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Mes vertę mūsų klientams, taip pat grįžtamojo ryšio profilį.Jei mes ignoruoti savo pranešimą ar mes negalime išspręsti problemų, galite atidaryti ginčų.

Elemento Aukštis 15
Užpildymo Medžiaga Natūralaus pluošto
Prekės Skersmuo 10
Elemento Plotis 45
Elemento Ilgio 35
Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIO KELIONĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 2-4KG
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui,dulkėms , Apsaugo dėmes, išblukimo, purvo, Lengvai valomas
Automobilio markė Infiniti visi modeliai
Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis
Modelio Pavadinimas
Medžiagos Tipas Dirbtinė oda

Panašūs produktai