2020 m bėgimo kelnes vyrams, Sportinių kelnių, vyriškų jogger fitneso sporto kelnės naujos mados spausdinti raumenų mens fitneso mokymo kelnės

€12.25

-39%

€20.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bananų fitneso kelnės, vq fitneso tanktops, vyrai track kelnės fitness, kelnės fe fitneso, zebra fitneso kelnės, moterų fitneso kelnės, nugalėti fitneso ziajać, kultūrizmas, fitnesas vq, vq fitneso marškinėlius, vq fitneso tracksuit.

1.Mielas drauge,ačiū, kad perkate dovanas mūsų parduotuvėje.atminkite, pasiūlyti jūsų vardas ,pavardė, išsamus adresas,pašto kodą,telefono numerį.taip, kad galite gauti savo sklypo sėkmingai. 2. Mielas drauge, mes naudojame Azijos dydį, jūs nežinote apie dydį, prašau duoti man informaciją apie savo svorį ir ūgį, aš galiu duoti jums patarimų 3. Pastaba: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm. (1 colis = 2,54 cm) gerą draugą, jei turite savo internetinę parduotuvę, visi produktai šioje parduotuvėje galima pritaikyti su jūsų logotipu.Jei reikia, susisiekite su manimi, norėdami užmegzti ilgalaikius santykius.

Juosmens Tipas VIDURIO
Stilius Atsitiktinis
Juosmens Dydis(coliais) 2.23 - 2.49
Medžiaga Medvilnės
Tinka Tipas Reguliariai
Storis Midweight
Ziajać Stilius Pieštuku Kelnės
Elemento Tipas Visas Ilgis
Apdaila Appliques
Ilgis Full Length
Priekiniai Stilius Butas
Lytis VYRAI
Audinio Tipas Tvilas
Modelio Numeris 10
Uždaryti Tipas Raišteliu

Panašūs produktai