5VNT/DAUG TAS5614A TAS5614ADKDR TAS5614 HSSOP-44 Naujas originalus

€4.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tas5614a, stiprintuvo klasė d tpa3116, stiprintuvo valdybos d, tas5630b, 64 qfp, ic tas5630, stiprintuvo skaitmenų, amplifi galia, d klasė, tas5612a.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Mes teikiame žemos kainos ir aukštos kokybės produktus ir labiausiai priimtinas paslaugas

Jeigu jums reikia įsigyti daug produktų, prašome susisiekti su mumis, kaina, kurią gali suteikti mažiausia kaina, tegul laimingi kartu .

Pirkėjų pranešimas:

1. Mūsų įmonėje galite įsigyti kitų Elektroninių priedų ir IC dalių jums.Jums turėtų pasakyti mums aiškiai apie produkto klasė, priesaga,hermetizuoti ir pan.

2. Mūsų įmonė yra juridinis asmuo, administracija.Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau.Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą.

3 .Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo.Prašome seriouly patikrinti dalims, kai jūs jas gauti.Negalima prisijungti, jei yra kažkas negerai.Ir susisiekti su manimi ne vieną kartą.Leiskite spręsti problemą kartu.

Pristatymas

1.We will ship prekės per 3 darbo dienas po apmokėjimo pasiekiamas.

2.Mes galime išsiųsti jums oro paštu/DHL/TNT/EMS/ "Fedex".Pls susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes bus naudoti jūsų pageidaujamą būdais.

3. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2.Jei jūsų netenkina, prašome mums pranešti.Jūsų konstruktyvių patarimų bus mūsų judesio peržiūrėti ir patobulinti, dėkojame už jūsų supratimą.

Grįžta

Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Modelio Numeris TAS5614ADKDR
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Panašūs produktai