Animacinių Filmų Helovinas Ragana Pagalvės Užvalkalą Katė Star Dvasios Moliūgų Šluota Sofa Apdailos Pagalvėlė Raidžių Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Poilsio Pagalvė

€2.93

-20%

€3.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankų darbo rankų intervalai, narvalas banginis, rankų darbo šepečiai rankas, necklave rankų darbo "pasidaryk pats", rankų darbo lėlės rankų darbo, mišinys jet, arielis cosplay perukas, audinio amatų paprasto spalva, mažas, rankų darbo šepetys, dekoro banginis.

Produkto Aprašymas

·Medžiaga: 100%Poliesteris

·Uždarymas: Paslėptas užtrauktukas

·Paketas apima: 1 vnt pagalvės dangtelis (pagalve vidinis nėra komplekte)

·Spausdinti: Tik vienoje pusėje spausdinti, spalvos audinio yra grynas balta.

·Dydis: Rankinis matavimo Prašome leisti 1-3cm skirtumus, ačiū už jūsų supratimą .

·Spalva: Tai skaitmeninis atspausdintas, Kai pagalvėlė padengti turi mažai spalvų nuokrypis su nuotrauka, jūs galite paprašyti, kad nuotrauka prieš užsakymą.

Produktų Ekranas

Animacinių Filmų Helovinas Ragana Pagalvės Užvalkalą Katė Star Dvasios Moliūgų Šluota Sofa Apdailos Pagalvėlė Raidžių Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Poilsio Pagalvę Ruda Juoda Geltona Grybų Nuodų Puodą Oranžinė Žalia

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.restapa.lt pavyzdžiui, Vizos, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus ,mokėjimas bus laikinai laikomų www.restapa.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti .

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes pristatymo elementus, pristatymo adresą, kurį paliko www.restapa.lt.Tam, kad jūs galite gauti savo užsakymą paprastai,atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.

Visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Stilius Paprastas
Audinio spalva Vaiskiai balta
Modelio Numeris 3CRHB5746
Formos Aikštė
Parama Tinkinti,didmeninė prekyba,dropshipping
Naudoti Kiti(Kitos)
modelis SPAUSDINTI
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelis 1 Rudas Juodas Geltonas Grybas
Use1 Dekoratyvinis,Kėdžių,Grindų,Patalynė,Šalis,Baras, prekybos centras
Modelis 2 Nuodų Puodą Oranžinė Žalia
Medžiaga Poliesteris Linas
Technics rankų darbo
Vidinis Neturiu užpildyti
Dydis 17.7 inch
Use2 Kalėdų,Namai,Viešbutis,Automobilių Sėdynės, Kino
Tipas Pagalvėlė Padengti,Pagalvė Padengti,Sėdynės Pagalvėlės Dangtis
Prekės Pavadinimas Spalvinga Buldogas

Panašūs produktai