1Pcs Brand New iPad Pro 9.7 (2016 Versija) A1673 A1674 A1675 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis skydų Surinkimo Pakeitimo

€88.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju, huawei matepad pro, "ipad" pro " ekrano pakeitimas mašina, a1566 lcd, 7 colių matrica, apple ipad 6-osios kartos galinį dangtelį, jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis skirtas asus nexus 7 " lcd, mediacom tablet jutiklinis ekranas, "ipad " pro", ekranas ipad pro, užrakto tablet.

1Pcs Brand New iPad Pro 9.7 (2016 Versija) A1673 A1674 A1675 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis skydų Surinkimo Pakeitimo

Produkto specifikacija :

Kokybė: 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Tinka: iPad Pro Dėmesį: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Apple"
Modelio Numeris Už "iPad" pro 9.7
Prekės Pavadinimas LOVAIN
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Ekrano Dydis 10~13 Colių

Panašūs produktai