Pink Gėlių Sienos Meno Tapybos Drobės Gėlių Plakatai Troba Nuotraukų ir Spaudinių Šiaurės Gyvenamasis Kambarys Miegamasis Vonios kambarys Dekoro

€3.66

-46%

€6.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų abstrakčiai sienos menas, miegamasis furnitur, cuadros abstractos, "wall street nuotraukas, plakatas sienos, pakrantės sodybos, namų dekoro, paprasta estetinės plakatai, troba mediniai, dekoro šiaurės, plakatas.

Puikus namų dekoro papildymas

Tai yra gražus kūrinys atspausdinta ant drobės, kad puikus namų dekoro papildymas.

Puikus sienų apdailai ir Dovanos

Tinka svetainė, bedroomm, valgomojo, vonios, biuro, viešbučių, barų ir kt.Puiki dovana gimtadienio, jubiliejaus, valentino dienų, housewarming ar švenčių dienomis.

Originalių kūrinių

Originalus skirtos dažymo, yra stilingas, patrauklus ir tinkamas daugeliui apdailos stilių, šiuolaikinės, modernios, derliaus, kaimo turizmas, Kaimiškas,Čekų ir kt.

Aukštos kokybės drobė, tapyba

Aukštos kokybės 330gms storos drobės, šviesus ir sočiųjų spalva su aiškiais kontūrais, atsparus vandeniui ir drėgmei.

2 Funkcijos jūsų pasirinkimo

1 variantas: drobė plakatų tik, neapima rėmo arba atgal iki mediniai.Prašome kadrą ji stiklinėmis arba medinėmis ir pakabinti jį savo namuose, kaip sienų apdailai.Yra 1 colio ekstra baltojo kraštais iš 4 pusių, tai yra, montavimo, tapyba, kai Ją gavote.Roll supakuoti į Vamzdelį.

2 variantas: Ištemptas ir Įrėminti, Paruošti Pakabinti

Ranka ištiesk kiekvienos grupės, drobė Spausdina ant kieto 1.2" storų medinių rėmų, užtikrinti kampai yra visiškai sulankstyti ir paslėpti.Kiekvienos grupės, su kabliukais ir priedai, pasirengę pakabinti.Kartoninėje Dėžutėje Supakuoti.Jų Kainos skiriasi, Draugai gali pasirinkti pagal jūsų poreikius.

Pristatymas Instrukcija

>Prekės bus išsiųstos trunka 2-3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. >Tai užtruks 2-4 savaites atvyksta daugelyje šalių normaliai.Tai gali užtrukti daugiau dienų transportu, dėl kitų veiksnių, būkite kantrūs, atvykimo ir susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos metu, jei reikia. > Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. >www.restapa.lt standartinis pristatymas yra mūsų numatytąjį paslaugų, Prašome susisiekti su mumis, Jei norite, kad greičiau laivybos paslaugos.

Paslaugos Detalės

>Garantija 100% pasitenkinimo.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų arba negali gauti užsakymo, Prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas. >Atsakas į pranešimus arba elektroninius laiškus 24h.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu., Dėl laiko skirtumo, Mes negali reaguoti į jūsų informacijos vienu metu.Mes siūlome atsakymą 24h. >Dropshipping yra sveikintina >Importo muitai, texes ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. >Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Formos Vertikalus Stačiakampis
Dydis 1 Variantas 8x12 cm - 21x30 cm
Stilius Modernus
Forma Vieną
Tipas Drobė Spaudiniai
Tinka gyvenamasis kambarys, bedroomm, valgomojo, vonios, biuro, viešbučių, barų ir kt.
Dydis 4 Variantas 20x28 cm - 50x70 cm
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Drobė
Dalykai Gėlė
Originalus Taip
Technics Purškiamojo Dažymo
Dydis 2 Variantas 12x16 cm - 30x40 cm
Dydis 3 Variantas 16x20 cm - 40x50 cm
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Paramos Bazės Drobė
spalva Rožinė, Žalia, ir Pilka
Rėmelio režimu Neįrėminti
Modelio Numeris Spalvinga Gėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Puiki dovana gimtadienis, vestuvės, valentino dienų, housewarming ar švenčių dienomis
Rėmas No

Panašūs produktai