Braun Multigroomer MGK 3220, MGK 5260, MGK 7221, vyrų elektrinį skustuvą, baterija, LED indikatorius, skalbti, jutiklis

€27.73

-59%

€69.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: braun, įranga gun kelly, machine gun kelly marškinėliai, braun series 3 31b, led jutiklis, braun galvos serija 1, braunn skustuvo galvutės, razor, braun skustuvų, electr skustuvas.

Braun Multigroomer MGK 5260 Renginiai

Už barzdos ir plaukų

LED baterijos indikatorius

Aštrūs peiliai

Ilgai trukmė

Galima skalbti Charakteristika Multigrooming Skustuvas Rinkinys MGK5260 Atrasti šį multi-Fusion skustuvas iš Braun, su MGK5260. Su savo skutimosi rinkinį galite skustis savo barzda arba sumažinti savo plaukų, kai jūs norite, jis pasižymi aštriais ilgalaikį ašmenų, galite pasirinkti, su jūsų šukos tarp ilgis nuo 0,5 iki 21mm duoti savo stilių, savo barzda ar jūsų plaukai.Taip pat galėsite koreguoti savo barzda ir kad ji atrodo atsargūs su savo žoliapjovės, kuriame jūs turite 1-2mm minios.

Bet tik trim savo barzda arba sumažinti savo plaukų su Multigrooming skutimosi Rinkinys MGK5060, bet jūs galite profilate kontūrus ar trim plaukų iš nosį ar ausis.

Pirkti Multigrooming skutimosi Rinkinys MGK5260 už geriausią kainą atimti Multigrooming Rinkinys MGK5260 Skustuvas, ir sukurti savo stilių su vienu iš geriausių prekinių ženklų rinkoje.Jei tai ne jums, tačiau, mes suteikiame jums daug daugiau privalumų, juos pirkti dabar ir jūs gausite savo užsakymą 48 - 72 valandas nemokamas pristatymas ir 2 metų garantija.Gauti dabar Multigrooming Rinkinys MGK5260 Skustuvas, geriausia kaina tik savo interneto tech parduotuvė!

Pastaba : Jokių pakeitimų ar grąžina leidžiama, kai langas yra atidarytas.Nemokamas pristatymas Mes neturime laivų Kanarų Salas, Seutą ir Meliliją.

Braun istoriją ir svarbą, dizainas Nuo savo veiklos pradžios, Braun išaugo ir tapo viena didžiausių pasaulyje namų apyvokos gamintojai, daugiausia dėmesio skiriant technologijų ir dizaino.Viskas prasidėjo, kai jo įkūrėjas, Max Braun, įsteigta bendrovė Frankfurte prie maino 1921 metais. Bendrovė klestėjo šiais metai: 1950 m. Braun pradėjo savo pirmąjį elektrinį skustuvą, naudojant lapas, kuria pradedamas bendrovės atsiranda sukelti produkto rinkos saugokitės žmogaus, kuris buvo veiksminga ir pagaminta paskutinis.Nuo tada, Braun buvo pastatytas vis palikimas vokietijos meistriškumo ir revoliucinio dizaino, su "skirta už tai, kas svarbu" filosofija, kuri dominuoja kiekvieną Braun produktų rinkoje šiandien.Darbo Dieter Rams, kuris tada buvo 23, kaip pramoninis dizaineris bendrovė 1955 metais padarė skirtumas prekės.Avinai pradėjo kaip interjero dizaineris, bet jis greitai persikėlė į branduolį Braun dizaino departamentas.Per metus, avinai padėjo suprasti, kad produkto dizainas peržengia paties produkto, ir suformuota firminis bendrovės ilgai, kol sąvoka, net neegzistavo.1964 m. niujorko moderniojo Meno Muziejuje eksponuojami Braun asortimentą naują atidaryti dizaino galerija, pripažinimo, puikios kokybės prekės.Savo produktų portfelį įtraukti radijo imtuvai, televizoriai, virtuvės prietaisai, laikrodžiai, elektriniai Skustuvai ir fotografijos įranga, ir daugiau nei pusė bendrovės pardavimai buvo gauta užsienyje.Moterys buvo netrukus gali mėgautis naudą Braun galvos srityje, tualetas, nuo 1990 m. Braun pirmasis epiliatorius buvo pradėtos po to, įsigyti prancūzų gamintojo, Silk-épil.Metais vėliau, Braun teigė pasaulio rinkos lyderis pavadinimas aliuminio skustuvai.Dizainas yra dar ir šiandien Braun širdį, ir toliau su bendrovės palikimas sukurti produktus, kurie iš tikrųjų įkūnija kokybės verčių, funkcionalumas, aiškumas, ilgaamžiškumas ir nesenstantis.

Tipas Skustuvas/Žoliapjovės
Modelio Numeris MGK5260
Elemento Tipas Elektrinis Skustuvas
LED Įkrovimo Indikatorius If
Su frezavimo įrenginys Taip
Lytis Vyras
Pirminių Spalvų juoda
Šukos 4
Skalbti su tekančiu vandeniu Tik Šukos
Maitinimo Tipas Baterija
Prekės Pavadinimas braun
Naudojimo Laikas 40Mins
Kilmės AS(Kilmės)
Belaidžio If
Naudoti Veidas
Įkrovimo Laikas 10h
ŽOLIAPJOVĖS Nosies ir ausų
Savarankiškumas Iki 40 minučių
Ilgis patikslinimai 13 patikslinimai
Ilgalaikio šukos 1 ir 2 mm

Panašūs produktai