Vienas Komplektas Originalus INMOTION V10/V10F Pedalų mazgas, Elektros Unicycle Savarankiškai Pusiausvyrą Motoroleris Pedalas

€62.10

-5%

€65.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gotway msx, unicycle varantys, nešiojamų balansas dviratį, electr motoroleris, kingsong s18, gotway, v10f, elektros unicycl, inmotion v10f, ninebot z10.

Vienas Komplektas Originalus INMOTION V10/V10F pedalų mazgas, Elektros Unicycle Savarankiškai Pusiausvyrą Motoroleris Pedalas

1. Pateikite specialių pageidavimų PASTABOJE, kai jūs atlikti mokėjimą.Visi daiktai bus išsiųsti per 5~7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.

2. INMOTION Pasaulio Parduotuvėje turi teisę anuliuoti užsakymą, jeigu produktas yra sandelyje, jums bus gauti visą kompensaciją, jei yra sandelyje.

3. Visus daiktus galite užsisakyti turi būti vežamos tik po jūsų apmokėjimo gavimo Trečiasis asmuo (Bankas).

4. INMOTION Pasaulio " Parduotuvėje pristatys elementą laivybos būdas, kurį jūs pasirinkote.

5. Jei yra kažkas negerai su laivybos vežėjai, INMOTION Pasaulio Parduotuvėje turi teisę pakeisti siuntimo būdo.

6. Pristatymo laikas turi būti pagrįstas skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje

7. INMOTION Pasaulio Parduotuvė negali prisiimti atsakomybės už bet kokias laivybos avarijų, vėlavimus ar kitus klausimus, susijusius su krovinio vežėjais arba force majeure priežasčių.

7. Paketas praleisti kelyje į tikslą, mes stengiamės susisiekti su laivybos vežėjų ir atnaujinti naujausia informacija jums.

8. Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 9. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1. INMOTION Pasaulio Parduotuvės garantijos 1 metų garantija mūsų produktas (baterija nepridedama, 6 mėn garantija, baterija).

2. Jei yra kokių nors kokybės problema, kai gausite mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes pasiūlysime sprendimą.

3. INMOTION Pasaulio Parduotuvės garantija, kad prekės buvo taikomi griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite geros kokybės.

4. Visos prekės yra profesionaliai supakuoti labai atsargiai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą.

5. Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti iš jav.

6. Kai sandoris yra baigtas, ir jūs esate patenkintas, maloniai prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

7. Mes dirbame labai sunkiai, per savo 100% teigiamų atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

8. Mūsų darbas yra padaryti jūsų pirkimo būti nerimauti nemokamai patirtis.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Vienetų Du
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Modelio Numeris INMOTION V10/V10F Pedalo asamblėja

Panašūs produktai