Automobilių Sėdynės Kelionės Pagalvę, saugos diržų Pagalvėlės Kaklo Poilsio Paramos Miego Pagalvėlės Pečių Saugos Diržo Dirželio Apsaugos Pagalvėlės Vaikams

€7.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių kaklo pagalvė, automobilių miego pagalvėlės "toyota", naudotis pagalvė, automobilių pagalvėlė kaklo, jautis varantys, padas smuikas, putų sėdynės pagalvė, automobilių pagalvėlės, mitsubishi saugos diržą, pagalvėlės, Oro Pagalvės.

Savybės:

Apsaugoti kaklo slankstelio vidurį, taip pat ir sumažinti poveikį.

Sumažinti gimdos kaklelio nuovargis per trumpą laiką.

Bus patogiau už kūdikio, kai miega.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris + PP Medvilnės Užpildymas

Dydis: apytiksl.35 X 11cm/13.78 X 4.33"

Tinka Minios: Universalus tinka Suaugusiems, Vaikams ir vaikams

Nuimamas Plovimo: Ne nuimamas, bet gali būti nuplauti, kaip visuma.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pakuotė:

1 X Automobilio Stiliaus Kaklo Pagalvėlės Pagalvėlės Siunta: 1. Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. 2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Garantija ir Garantijos: 1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. 4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atgal siųsti Atsiliepimus: 1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Įmontuoti
Medžiaga Sintetinio Pluošto
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto

Panašūs produktai