FOINNEX Aktyvus DisplayPort į HDMI Adapteris,4K Vyrų DP 1.2 Moterų HDMI 1.4 Iš Konverteris,DP-HDMI Video " Jungtį, skirtą Nešiojamąjį kompiuterį

€12.90

-34%

€19.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: displayport 13 dokas, display port išplėtimo, displayport splitter, hdmi 1.4 b, "pasidaryk pats" lcd monitorius, 4k dp hdmi, hdmi gold jungtis moteris, gtx 650 žemo profilio, jungiklis dp, dp hdmi.

Aktyvus DisplayPort į HDMI Adapteris,4K Vyrų DP 1.2 Moterų HDMI 1.4 Iš Konverteris,DP-HDMI Video Jungtis Nešiojamas kompiuteris,Kompiuterių,KOMPIUTERIO Monitorius,Projektorius,TV,AMD Eyefinity Iki 6 Ekranai Žaidimų

【Aktyvus DP HDMI Adapteris】

Aktyvus DisplayPort į HDMI 4K adapteris skirtas prijungti DP (DP DP++, "DisplayPort"++) leido KOMPIUTERIO ar kompiuterio į HDTV, monitoriaus arba projektoriaus su HDMI.Suderinamas su DisplayPort 1.2, 2.0 HDMI ir HDCP, taip pat FCC, CE ir RoHS.

【4K UHD Rezoliuciją】

Palaiko rezoliuciją iki 4K*2K@30 Hz, 1080P@120Hz su 8-channel LPCM ir HBR audio formatai iki 192kHz kadrų dažnį.*Pastaba: Rezoliucija gali būti ribojama pagal specifikacijas jūsų kompiuteris/grafikos sistema arba stebėti/ekrano.

【EYEFINITY Žaidimų Entuziastas】

Aktyvus konverteris užtikrina suderinamumą su " AMD Eyefinity technologiją, parama multi-ekranas, SLS žaidimų ir skaitmeninių ženklų paraiškų, pertraukų ribas tradiciniams KOMPIUTERIO ekranų.

【Garso Ir Vaizdo Sinchronizavimo】

Palaiko garso ir vaizdo sinchronizavimo, perduoda HD vaizdo ir aukštos kokybės garsą iš kompiuterio/nešiojamas su HDTV/ekranas vaizdo transliacijos, ar azartinių lošimų.

【Patikimas Ryšys】

Spyna dizainas leidžia patogiai, plug & atjungti ir užtikrina stabilų ryšį.Paauksuotų jungčių, atsparūs korozijai, suteikia patvarumo ir pagerinti signalo perdavimo.

Kilmės KN(Kilmės)
Išorinis Maitinimo Šaltinis No
Lytis Vyriška-Moteriška
Adapterio Tipas DP HDMI Adapteris
Svoris 120g
Pakuotė Taip
Stiprintuvas No
Modelio Numeris DP HDMI Adapteris
Prekės Pavadinimas FOINNEX
Jungtis B HDMI
Tipas Adapteris
Jungtis A "Mini Displayport" (Mini DP)

Panašūs produktai