10 Lapų/Set Kalėdų Lipdukai Advento Kalendorius Skaičius 1-24 Puošmenų Dovana JR Pasiūlymai

€3.00

-44%

€5.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pomeranijos priedų, lg komercinis šaldytuvas, marškinėliai vienaragis 12 metų, diapazonas batų kailis stovas, mooncake pelėsių snuppy, lcd iphone xs amloed, diapazonas pinti krepšiai, lcd j110m kolonėlė, plastikiniai pieštuku piniginės.

10 Lapų/Set Kalėdų Lipdukai Advento Kalendorius Skaičius 1-24 Puošmenų Dovana JR Pasiūlymai Prekės Specifikacija: Funkcija:

Medžiaga: Popierius.Dydis: vienas lipdukas yra apie 3,2 cm skersmens.

Kalėdos yra atvyko.Tai yra unikalus ir Įdomus Kalėdų Atgalinės atskaitos Kalendorius.

Tai puiki dovana savo geriausius žmones, daug kitų, arba tiems, kurie mėgsta rankų darbo.

Pareigos: Šios dovanos taip pat gali būti naudojamas antspaudas ar papuošti maišeliai cupcake / sandwich / slapukas / saldus, ir kiti desertai.

Specifikacija:

Produkto Naudojimas: Kalėdų dovana lipdukai, dekoratyvinė sandarinimo lipdukai

Medžiaga: Popierius

Dydis: vienas lipdukas yra apie 3,2 cm skersmens

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Rinkinį Sudaro: 5 x 1-12 Skaitmeninis Lipdukas

5 x 13-24 Skaitmeninis Lipdukas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

2 funkcija Dekoratyvinė sandarinimo lipdukai
Tipas Skaitmeninis lipdukas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Skaitmeninis lipdukas
Funkcija 1 kalėdų dovana lipdukai

Panašūs produktai