Plius Dydis Moterų Vietoje, Spausdinimo Jumpsuits 2021 M. Pavasarį, Rudenį Moterų Atsitiktinis Užtrauktukas ilgomis Rankovėmis V-kaklo, Liesas Padalinta Rompers

€16.07

-24%

€21.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apskritai moterys, suknelė marškinėlius, apskritai moterys, suknelė marškinėliai moteris, kitenge jumpsuit moterims, nėriniai ilgai jumpsuit moterims, 2018 jumpsuit, varpo ilgai jumpsuit moterims, jumpsuit vasaros, didelis suknelė dydis.

Dydžių Lentelė

Vitrina Modelį ir Produkto

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Prekės Ženklo Istorija

Esame profesionalus gamintojas, daugiausia pagaminti moteriški Drabužiai, tokių kaip moterų suknelės, marškinėliai, Hoodies & Megztiniai, Švarkai, Jumpsuits & Rompers, sportiniai Kostiumai, Kelnės & Capris, Megztiniai, Palaidinės & Marškiniai ir kt., taip pat Vyrų Drabužiai.Mes turime savo departamentas ir sukurti daug naujų stilių, kiekvieną mėnesį.Taip pat gali būti pritaikytos taip, kaip jums reikia.Daugiau palankios kainos už didesnį kiekį.

Tinka Tipas Liesas
Audinio Tipas Broadcloth
Stilius Atsitiktinis
Tipas Jumpsuits
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris PP050
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Spausdinti
Prekės Pavadinimas SONDR
Amžius Amžius 18-35 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis Full Length

Panašūs produktai