CPL Filtras Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius Fotoaparato Filtras DSLR Fotoaparato Objektyvas 37/49/52/55/58/62/67/72/77/82mm DSLR Fotoaparato Objektyvo Apsauga

€5.28

-29%

€7.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiklo polar, len sony, 1 objektyvo adapteris, led neewer, respublikonų partija, difuzijos 1 filtras, fuji x100v, filtras len, polarizing filter iy, 95 mm filtras.

CPL Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius Fotoaparato Filtras DSLR Fotoaparato Objektyvo

Funkcijos įvadas: 1. Sumažinti ryškumą, mėlynas dangus sukant objektyvo sugeria daug poliarizuota šviesa difuzinis atspindys, galite sumažinti jų intensyvumą, dangaus žibintas, patamsinti dangų, ir padidinti kontrastą tarp mėlyną dangų ir baltus debesis. 2. Kontroliuoti atspindžio ne metalo nuorodų, kai šviesos yra lietas ant lygaus objektų, tokių kaip vanduo, stiklo, dažų, baldų ir t.t., tai paprastai sukelia stiprios bendrosios atspindys šviesa, kuri bus pabrėžti taškas fotografijos vaizdą. 3. Pakeitimo neutrali pilka filtras CPL bus sumažinti poveikio lygį 1-2, kuris gali pakeisti vaidmuo ND4 / ND2. Tokiu būdu, CPL ir nd8 bendradarbiauti, siekiant sumažinti 1, 2 ir 3 pavara poveikio.Paslaugų naudojimo sąlygomis: 1. Ten turi būti poliarizuota šviesa šviesos šaltinis.Šviesos stiprį (rodo) objektų, tokių kaip vandens paviršiaus, dangaus ir stiklo yra, o šviesos atsispindi metalo paviršius nėra poliarizuotos šviesos; 2. Ten turi būti tam tikrą kampą tarp lęšio ir šviesos šaltinio.Apskritai, tai yra 45 laipsnių.Tai nėra gerai, kad tiesiogiai susiduria su šviesos šaltiniu, bet kokiu atveju.Tai yra pasakyti, kai objektyvas nukreiptas į dangų, kai yra debesų, mėlynas dangus, ten yra tam tikrų kampą tarp lęšio ir saulė.Tai savo ruožtu priekinė objektyvo poliarizuotos šviesos reguliatorius, ir jūs galite pamatyti poveikį.Be to, naudojant polarizers yra ne patamsinti visus objektus danguje ir po žeme, tačiau atrankos būdu, patamsinti dangų ir objektai, atspindintys poliarizuotos šviesos, o ne prie kitų objektų.Todėl, dažniausiai, naudoti polarizers gali sumažinti ryškumą atotrūkis tarp dangaus ir žemės.

PASTABA: Mūsų filtras yra suderinamas su visais objektyvais.Prašome patikrinti sriegio dydis jūsų objektyvo prieš užsakant.Sriegio dydis bus pažymėtos jūsų objektyvas arba išspausdinti objektyvo dangtelis.Šis skaičius yra prieš "ø" (skersmuo) simbolis.

Funkcija 7 CPL Fotoaparato Filtras
Tipas Poliarizuotos Šviesos Reguliatorius Fotoaparato Filtras
Pavadinimas CPL Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius Fotoaparatas
Prekės Pavadinimas Sindax
Modelio Numeris CPL Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius Fotoaparatas
Funkcija 8 CPL Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius
Funkcija 6 DSLR Fotoaparatas Filtrai
Funkcija 1 Išvengti atspindžių
2 funkcija Padidinti spalvų sodrumas
3 funkcija Padidinti kontrastą
Taikoma objektyvo dydis 37/49/52/55/58/62/67/72/77/82mm
Funkcija 5 Vaizdo Kameros Filtrai
4 funkcija DSLR Fotoaparato Objektyvo Apsauga

Panašūs produktai