Nuelife Paukščiai, gėlės, Dekoratyviniai Tamsintas Langas Kino Statinio Lipni Vinilo Plėvelė, Langų Lipdukai Matinio Privatumo Langų plėvelė

€6.39

-1%

€6.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parašas, langų plėvelė, stick vinilo, privatumo pvc, pilka langų plėvelė, gėlių matinė plėvelė, langų plėvelė, matinio privatumo telefono, stiklo vinilo langas, filmas privatumo langą, matinio stiklo langą vinilo roll, filmas langą.

Nuelife europos sąjungos oficialusis Sveiki, draugas!

Privalumai Nuelife Matinio Privatumo Langų Plėvelė 1.Lengvai pjaustomas į bet kurią dydžių, kad atitiktų jūsų specialius poreikius. 2.Šilumos izoliacija, vasarą ir šilumos išsaugojimas žiemą. 3.Ne tik sukurti privatumo ir blokuoti negražus nuomonę, bet jos taip pat sumažinti blizgesį ir 95% uv spindulių. 4.Lygaus ir švaraus Stiklo Paviršių, Vonios kambarys, Balkonas, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Vonios, Biuro,viešbučių, ir kt.

Namų Biuro Langą Privatumo Filmą-GLARE, VALDYMO ir UV ATMETIMO-- Šilumos izoliacija, vasarą ir šilumos išsaugojimas žiemą.Blokai stiprus apakinti glares ir 96% kenksmingų UV spindulių, išvengti išblukimo baldai ir leisti minkšta šviesa jums kambarį.

Dažnai pasitaikančias problemas?

Q1

Q: langų kino žieves iš stiklo? A: apsauginės plėvelės, langų plėvelė, nėra pašalintos

Q2

Q: apsauginės plėvelės yra pašalinta, ir filmas yra lengva nusimesti.? A: langų kino neturi vandens purškimo

Q3

Q: yra daug mažų burbuliukų? A: vandens kiekį purškiamas mažiau

Q4

Q:yra burbuliukai ne keturių kampų,? A:keturi kampai yra ne be pamušalo.Po apipjaustymas, pakartotinai purkšti warter naudoti,Grandymo iš burbuliukų

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Dekoratyvinis
Medžiaga PVC
Prekės Pavadinimas nuelife
Modelio Numeris TL
Tipas Stiklo Filmai
Paviršiaus Apdorojimas Įspaustu

Panašūs produktai