ESUN Šilko PLA Gijų 1.75 mm Metalo Šilko PLA 3D Spausdintuvo Kaitinimo 1KG (2.2 LBS) Ritės 3D Spausdinimo Medžiagų 3D Spausdintuvai

€26.26

-24%

€35.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: esun ebox pluoštas, delta rinkinys, esun kaitinamosios, mgn12 twotrees, 3d spausdintuvas priedai profilis, 1kg gijų pla, kaitinimo pla, esun, 3d spausdintuvas, kaitinamosios.

Produkto Savybės:

【Metalo Šilko PLA】Sklandžiai ir blizga apdaila, pavyzdžiui, nekilnojamojo šilko, be jokių papildomų poliravimo reikia, spausdinti aukštos išsamiai rezultatai, graži apdaila.Puikus meno ir amatų projektams, vazų ir kitų 3D spausdinami straipsniai, kurie galėtų pasinaudoti unikaliu šilkiniai sklandžiai išvaizdą. 【Stabilių Matmenų Tolerancija】Minimalios tolerancijos ir mažai tikėjimo, kad užtikrintų nuoseklų šėrimo ir stabilus spaudinių, ne užsikimšimo, itin aukštos sėkmingai norma, todėl spausdinta dalis, kurios buvo puikus paviršius ir yra labai tikslūs. 【Raizginys Nemokamai ir Jokių Prijungti】Visą 1KG 3D spausdintuvo kaitinimo ritės, puikiai apvalumas ir labai stora skersmuo toleranciją, nebūtinai sutampa ar raizginys.Išlydyti gerai, nr. krekingo, jokių burbuliukų.pašarų sklandžiai ir nuolat be purkštuko užsikimšimo ar ekstruderiu. 【Aplinkai Draugiška Medžiaga】Metalo Šilko PLA priduria, metalo ir blizgios tekstūros, remiantis Šilko LIA.eSUN gijos yra pagaminti su virgin medžiagų, biologiškai ir ekologiškas, netoksiškas ir silpno kvapo, JOKIOS žalos vartotojui ir aplinkai.Idealiai tinka vidaus spausdinimas. 【Išsiurbtas, hermetiška Pakuotė】Neto Svoris: 1KG.eSUN gijos ateina į sandarų dulkių maišelis su drėgmę sugeriantis maišelį laikykite jį sausai ir išlaikyti dėmesį dulkių ir pašalines daleles, užkirsti kelią antgalis džemai ir derlius sklandus 3D modeliai.

Prekės Pavadinimas esun
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Metalas, Šilko PLA 3D Spausdintuvą, Kaitinamosios
Forma Kietas
Medžiaga pla

Panašūs produktai