Crystal Cilindrų Stiklo Vazos Žvakių Laikikliai Namų Vestuvių Stalo Centerpieces Apdaila Rankų darbo

€29.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pipirai purtyklė, rankų darbo, metalo, šiaurės vaza, akmuo kristalas, žvakė stiklas žvakių laikiklis, sunglass moterims, vaza papuošti namų, vestuvių dekoravimas palapinė, vaza, namų biuro dekoras šiuolaikinės.

1009763991392473 Karšto Rekomendacija JAV dolerių 38.56

/set JAV $ 13.99

/gabalas JAV dolerių 5.67

/gabalas JAV dolerių 25.70

/gabalas JAV $ 19.99

/gabalas JAV $ 39.99

/gabalas JAV $ 45.99

/gabalas JAV $ 45.99

/gabalas JAV $ 18.99

/gabalas JAV dolerių 13.98

/gabalas JAV dolerių 54.98

/gabalas JAV $ 39.99

/vnt

1009763991392473 Kristalų Cilindrų Stiklo Vazos Žvakių Laikikliai Namų Vestuvių Stalo Centerpieces Apdaila Rankų darbo Specifikacija: Aukštis: 26cm Skersmuo: 10cm Spalva: Sidabro ir Aukso Medžiaga: Metalas + Kibirkšties Krištolo Karoliukai Usgae: Vestuvių, Namuose, Restorane, Jubiliejus, Gimimo diena,Helovinas, Kalėdos Apdaila.Atkreipkite Dėmesį: mes taip pat turime kitų skiriasi aukščiu, jei jums reikia, nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū!

Auksas

Sidabrinė

▶ Elegantiškas &Unikalus Dizainas:Gražiai figūrą madinga išdidus cilindro formos, tai bedazzling zawalcowany krištolo vaza funkcijų eilučių ir eilučių glinting zawalcowany K9 kristalai prabangus metalinės vielos rėmas grynas royal atrodyti ir jaustis.Derinant siurrealistinis blizgesį blizgantis metalas su putojančio magija akrilo kristalai, tai glam vaza stovi, bus pridėti jutiklinio imperial elegancija, į savo vestuves, šalis,atostogų apdailos arba ypatingą renginio atmosferą.

▶ Spalvingas Apdaila:Pateikti šio tauriojo aukso krištolo cilindrų vaza ant dekoratyviniai veidrodžiai ir liustra puošmena stovuose.Blizga briaunotas krištolo skaidrumo karoliukai suspindės kaip crazy, kai jūs mesti šiek tiek šviesos apie tai prabangus aksesuaras, arba šviesos jūsų žvakės ir LED styginių šviesos viduje.jis bus glam jūsų vestuvių stalai arba kavos staliukas dekoratyvinė puošmena sukurti bedazzling akinių jūsų svečiams.

▶Universalus Dekoracijos:Vieta bučiavosi kamuolys arba rožių puokštė ant viršaus sukurti mesmeric gėlių stalo pristatymą.Pora su kitais zawalcowany kristalų dekoratyvinės vazos, žvakių laikikliai, žvakidės, ir bokštas vazos prieinama madingas dizainas sukurti puikiai egzotiškas šalis, atmosfera.

▶Vario Viela, Styginių Šviesos Įtraukta:atsižvelgiant Į tai, patogus naudojimas ,2m šiltai balta styginių šviesos bus supakuotas kartu su šiuo kristalų grindų vaza.Kai šviečia į iš anksto paruoštas žvaigždėtą string šviesa, putojantis ryškiai su šilta balta šviesa, lengva sukurti šiltą ir romantišką Atmosferą jūsų namuose ir mėgėjams.

▶Intymi neslidus Dizaino Bazė:Priima superior black flanelė anti-slydimo kilimėliai, pjaustymo kontaktas tarp baldų ir apačioje vaza, sumažinti trintį ir triukšmo užtvankos.

Produkto aprašymas

Kodėl verta rinktis mus ?

Krištolas kalnų krištolas Vazos vis daugiau ir daugiau populiarus.

Brides, kurie nori, kad klasikinės ar tradicinės atrodo, tiems, kurie nori vintage-chic touch, arba tiems, kurie mėgsta drąsios, spalvingi ir sparkly-blizgučiai dizainas, nori šių kalnų krištolas pretties jų puošmena vazos.Su cirkonio dėl šių pirma vazos nuotraukoje yra didesnis kristalas, sandariai austi kartu, iš viršaus į apačią, suvynioti visą kelią aplink.Jie tikrai pridėti, kad sparkle poveikį.

Lengvai ir nebrangiai sukurti šiltą & romantišką atmosferą.

Kai kurie brides pasirinkti vieną kalnų krištolas vaza ir, tarkim, užpildyti jį su plunksnelių Hydrangea.Labai klasikinis ir romantiška.Kai kurie rasti grupavimo atrodo su įvairaus dydžio kalnų krištolas vazos būti pasakų.Kai pasirinkti aukštas, votive-kaip kalnų krištolas gabalas, ypač kai nori juos užpildyti rožės, gėlės, mažos kuokštais Hydrangea, Gvazdikai ir kt., tai bus nuostabus centerpieces bet lentelėse.Taip pat galite maišyti ir rungtynės, krištolas kalnų krištolas vazos su kitais vazos ir votives, ypač jei jūs ketinate vintage-chic poveikį.

Be Jokio Vargo Grįžta

Iš mūsų produkto kokybės ir klientų pasitenkinimo,mes siekiame sukurti malonią patirtį atitinka arba viršija jūsų lūkesčius,Jei nesate visiškai patenkinti per 30 dienų nuo jūsų pirkimo,galite prašyti grąžinti ar pakeisti.

Paketas apima:

1pc 10 Cm aukščio, krištolo vaza

1pc 2m šiltai balta vario viela, styginių šviesos

Nuoširdžiai pranešimas:

1.NETURI vandeniu, naudokite tik su džiovintų gėlių ir filialų.

2.Saugos ,mes rekomenduojame, kad atitiktų vaško žvakių,naudoti tik flamless electroic žvakė.

Modelio Numeris 26cm Aukštis+10cm Skersmens
Aukštis
Naudojimas
Atitikimo Žvakė Didelis Tealight
Naudoti Namo Apdaila
Prekės Pavadinimas VINCIGANT
Spalva
Medžiaga
rankų darbo Taip
Funkcija Atitikimo Stick Žvakė
Tipas Cilindras
Stilius Modernus

Panašūs produktai