Vonios kambarys Nešiojamų Bidė Purkštuvas Kišeninis Tualetas, Bidė Dušo Galvutė Purkštuvo Asmens Higienos ir 1,5 m Nerūdijančio Plieno Žarna

€6.38

-49%

€12.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaimiškas bide, dušo, bide purkštuvas, dušas, tualetas, nešiojamų tualetinio popieriaus, žarna tualetas, bidė maišytuvas, gręžinio fotoaparatas, bidė, priedų tualetas, vonios kambarys rožinė.

Aprašymas:

Tai yra naujausias ir patobulintas rankiniai bidė purkštuvas rinkinio tualetas, dual purškimo modelių, kad jums patiks, asmens higienos, ir jūs galite kontroliuoti vandens slėgio purškimo reguliuoti-gebėjimas.

Specifikacija: Gamintojas Suleve Medžiaga ABS Apdaila Electroplate Įrenginio Tipo tvirtinimo prie Sienos Darbinė Temperatūra ≤90 Nominalus Slėgis 0.8 Mpa Varžto Dydis G1/2, Taikomus Vandens Slėgis 0.05-1.0 Mpa Ilgio Žarna 1,5 m

Savybės:

1. Puikus sprendimas asmeninės higienos.Bidė purkštuvas suteikia lengvą ir veiksmingą būdą, kaip gauti šviežių w/ švelniai nuplaukite arba jet purškimo.Dual purškimo nustatymas-jet ir minkštas pasirinkimas, gali padėti siekiant pagerinti asmens higienos, suteikia raminantį, valymas, sanitarinių nuplauti paspauskite mygtuką.

2. Daugiau funkciją.Naudoti kaip tualeto sėdynės valiklis, bidė, purkštuvas, netgi gali būti naudojamas, vonia, dušo kabina, kriaukle arba maišytuvas plovimo ar net vandens žarna duoti savo šuniui, dušas.

3. Delninukas tualetas purkštuvas pagaminti iš sunkiųjų ABS polimerai, kurie yra nuotėkio nemokamai ir atlaikyti didelį spaudimą ir išvengti sprogdinimo.

4. Lengvas montavimas.Nusivylimas nemokamai baigti diegimą, per kelias minutes, ne santechnikai reikia ir ne sunku priemones, kurių reikia, tik DIY įrankiai yra pakankamai.

5. Pavasario dizainas, c, automatiškai atsiimti, kai jis nėra naudojamas.Plečiama vandens vamzdžių išvengti kritimo ant grindų taupymo kambarys,vandens taupymo per daug.

6. Universali žarna.Standartinis 1/2" vandens sąsaja (Varžtas, Skersmuo 2cm), kuris yra tinkamas common dušas, maišytuvas ir tualetas sąsaja.

Pakuotė:

1 x Bidė Purkštuvas Vadovas

1 x 1.5 m Nerūdijančio Plieno Žarna

1 x naudojimo Instrukcija

?

Maišytuvas Bakstelėję Vieną Skylę
Spary Tipas Horizontalus
Nominalus slėgis Kaip 0,8 Mpa
Taikoma vandens slėgis 0.05-1.0 Mpa
darbinė temperatūra 90
Modelio Numeris Bidė Purkštuvas Vadovas
Medžiaga ABS
Sertifikavimo NĖRA
Ilgio Žarna 1,5 M
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Varžto Dydis G1/2
Bakstelėkite skylę Vieną Skylę
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Electroplate

Panašūs produktai