1 Dėžutė Stiklų Valiklį, Drėgnos Servetėlės, Valymo Objektyvas, Vienkartinių Anti-Rūko Ir Drėkinantis Dulkių Valiklis Akiniai Nuo Saulės Telefono Ekrano Nešiojamas Kompiuteris

€5.43

-40%

€9.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rodyti "samsung" a3 a3000, anti rūko valytuvas, carl zeiss objektyvas, riflescop, oakley akiniai nuo saulės valymas, Kompiuterio Priedai, carl zeiss, akiniai švaresnis garinimo, kompiuterio ekrane jungtys, akiniai brush cleaner.

Pagrindinė Medžiaga: Popierius Tipas: Vienkartiniai/Šlapio Audinio Spalva: Kaip nuotraukose pavaizduota Dydis: Vienas Dydis Audinys: 12x2cm(4.72x0.79in) Kiekis: 1 Dėžė(60pcs) Savybės: 1.Skiriasi nuo kitų drėgnų audinių,tokio tipo medžiaga yra anti-dulkių ingredientų,kurie gali sterilizuoti savo akinių ar telefono kruopščiai. 2.Puikiai tinka valyti bet ekranus,pvz., telefono ir kompiuterio,fotoaparato,jokių pirštų atspaudų. 3.Apsauga nuo dulkių ir pašalinti aliejumi efektyviai,vienkartiniai ir vieną paketą,higienos ir nešiojamų. 4.Puikus kelionės,patogu nešiotis,ne tik švarus, objektyvas, bet akinius, kojos taip pat. 5.Vieną langelį sudaro tikriausiai 60 vienetų,pigu ir praktiška.medžiaga tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

spalva Balta
Prekės Pavadinimas KLASSNUM
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Akiniai Priedai Lęšių Medžiaga
Dydis 12x2cm

Panašūs produktai