Camal 100vnt 30mm Bronzos spalvos Bowtie Smeigtukai Vario Kristalų Prizmės Karoliukai Jungtys Drugelio Formos Šviestuvo Lempos Dalys

€3.33

-5%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kristalų mišinys dalys, stiklo prizmė, aukso liustra prizmės, regos prizmę, žalvario liustra, crystal prism suncatcher, pakabukas prizmę, šviestuvo kristalų jungtis, krištolo kristalai dalys, jungtis pakabukas.

Camal 100vnt 30mm Bronzos spalvos Bowtie Smeigtukai Vario Kristalų Prizmės Karoliukai Jungtys Drugelio Formos Šviestuvo Lempos Dalys

Pavadinimas : Krištolo Sietynas, Lempos Jungtys - Bowtie Smeigtukai Dydis : 30mm/1.18 colių Medžiaga : Vario Spalva : Bronza Mini tvarka : 100vnt Bowtie Stiliaus Jungtys, naudojamos prijungti kristalų prizmės kartu ir kaip kabyklos pakabinti kristalų liustra ir lempos, ir tt...Skelbimas: 1: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 2: nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 3: nuotrauka yra didinamojo poveikio, prašome patikrinti realų dydį, prieš perkant.

Mokėjimo

1.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. 2.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. 3.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus.

Pristatymas

1.Mes išsiūsime jums elementus per 24 -72 valandų, kai mokėjimas yra baigtas Patikrinimas www.restapa.lt. 2.Prašome užtikrinti, kad jums suteikti teisingą pristatymo adresą, mokėjimo metu. 3.Ji trunka 1 -3 darbo dienas nuo pristatymo Kinijoje. 4.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų Ar Kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. 5.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo apie rinkos vertę.produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. 6.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Garantija ir Grąžinimas

Jei jaučiatės nusivylęs elementus, pasakykite mums per 2 dienas Nuo prekių pristatymo.Daiktas turi būti grąžinamas į pradinę būklę grąžinimo/keitimo.Laivybos išlaidos yra pirkėjas.Mums rūpi kiekvienas pirkėjas ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų prioritetas.

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi mūsų. 2.Jei jus tenkina mūsų paslaugų, mes tikimės jūsų aktyvaus PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimų. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti problemas.

Medžiaga Vario
Elemento Tipas Krištolo Sietynas
Tipas Krištolo Sietynas, Karoliukai Jungtis
spalva Bronza
Kiekis 100vnt
Dydis 30mm/1.18inch
Formos Bowtie Smeigtukai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai