H. 265 8CH 5MP VAIZDO Kamera, Sistema Wireless POE NVR Rinkinys, Lauko Vandeniui 5MP Audio POE IP Camera Saugumo Stebėjimo Sistema.

€167.36

-19%

€209.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamera secur, kameros cctv kit saugumo sistema, 6 vaizdo kamerų sistema, kamera surveil, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, 4k vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, vaizdo wifi, variklio poe saugumo kamerų sistema, poe injector, reolink rinkinys.

H. 265+ 8CH 5MP POE Hi3516E300 NVR Veido įrašų Rinkinys, CCTV Apsaugos Sistemos, Garso, Audio 5MP IR POE IP Camera P2P Vaizdo Stebėjimo Komplektas

1,H. 265 POE NVR Sistema ,NVR gali padėti 5MP max, jūs galite prisijungti 1MP, 2MP,4MP,5MP kameros su mūsų NVR;

2,POE NVR ir POE IP Camera visi yra H. 265 5MP,Paramos Veido Įrašyti& Veido Aptikimas &Veido atkūrimas;

3,Visi Bullet Kameros yra integruotas Mikrofonas, Parama Audio Garso Įrašymas;

4,onvif Palaikymas protokolo ir Multi-Language;

5,POE IP Camera NVR Sistemos Palaikymas Veido Įrašyti,Veido atpažinimas,Veido Smart Peržiūros,Judesio Aptikimo&el. Pašto Įspėjimus,IP66 atsparus oro,Dienos, Nakties Vizija,S upport "Android", "Iphone", "Ipad", PC,LSS,P2P vaizdas;

6.Nuotolinės Prieigos bet kur,bet Kuriuo metu;

1 X 8CH 5.0 MP POE NVR Tinklo Vaizdo įrašymo 4 x HD POE IP 5.0 MP patalpų lauko IR Dieną Naktį vizija Bullet Dome blogų oro kameros(vaizdo kameros pasirinktinai), 1 x Maitinimo NVR, 1 X USB Pelė, NVR, 1 X Programinės įrangos CD, NVR, 1 X Nuotolinio Valdymo NVR Standžiojo Disko neprivaloma !!!

Built-in vandeniui mikrofonas leidžia išgirsti garsą aplink kameros, Įrašai, ką žmonės sako,kad jis autentiškas, su garso, vaizdo įrašymas .

Veido Aptikimo ir Veido atkūrimą ir Veido, Filmuoti;

Veido Aptikimo ir Veido Atkūrimą;

Greitai užfiksuoti veido atvaizdus ir greitai atkurti veido vaizdo įrašus;

Veido Aptikimas:automatiškai užfiksuoti veido atvaizdus;

Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

Pažangi Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Xmeye App savo mobilųjį prietaisą, nemokama TVS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 5.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki sutemų.

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.

JOKIO papildomo maitinimo kabelių ar adapterių, reikia ir tiesiog prijungti IP kamera NVR, su vienu kabeliu, jūs galite lengvai užbaigti diegimą be žinių apie kompiuterį ar tinklo ir pradėkite mėgautis super lengva priežiūra tarp savo sumanaus telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO.

POE Sistema max parama 120-150m POE kabeliai perdavimo atstumą, kuris labai padidina namų įrengimo patogumui.

Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norėtumėte peržiūros, Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Peržiūrėti HDMI Monitorius

Lengvai ekranas vaizdo per HDMI prievadą jūsų kompiuterio monitorius, norint pasinaudoti visomis saugumo sistemos

aiškumo(HDMI Kabelis nepridedamas)

Peržiūrėti TELEVIZORIAUS arba KOMPIUTERIO Monitorių

Kad būtų patogiau, su NVR taip pat ateina su VGA ir HDMI jungtis standartinė raiška peržiūra funkcijos.

VGA arba BNC RCA kabelis nėra įtrauktas.

Paprastas nustatymas , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti, Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

Jei norite nuotoliniu būdu peržiūrėti Interneto thourh

Prašome prisijungti savo "Google" ar IE ar Firefox " naršyklę

Tada įvesties Svetainėje P2P Debesis: www.xmeye.net

Įveskite savo P2P ID ir slaptažodį, prisijunkite.

(Jei norite nuotolinio aplankyti DVR per P2P, Ne pirma, jums reikia atidaryti "www.xmeye.net" Jei jūsų kompiuteris negali atidaryti šioje svetainėje, prašome įdiegti visi Įskiepių jūsų kompiuteryje, Kitaip jums nebus galės nuotoliniu būdu prisijungti prie šio DVR, Atkreipkite dėmesį).

Numatytasis vartotojo Vardas CMS:Super Slaptažodį: null(tuščias) cctv saugumo sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

Fotoaparato Tipas Kulka POE IP Camera
NVR Rezoliucija H. 265 8CH POE 5MP NVR
P2P "icloud" www.Xmeye.net
pažangi pripažinimo Veido Aptikimas & Veidą Peržiūros
TV Sistemos PAL
Rezoliucija 5MP
Kameros Savybės Kulka,Poe,Day&night vision,IR-cut,Neperpučiamas
POE NVR Funkcijų HDMI&VGA išvestis / Judesio aptikimo/el. paštas Perspėjimo..
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Dome Kameros nepalaiko Garso
Bullet Fotoaparatas Palaiko Garso
Vaizdo uosto 8ch POE įvesties / 1ch VGA, 1CH HDMI išėjimas
Prekės Pavadinimas NINIVISION
Kabelio Ilgis 20m
Nuotolinio Peržiūra "Android", "iPhone", "iPad", pc,tvs ir t.t
Prašymas Namų,parduotuvės,parduotuvė,biuras,parkas,prekybos centras ir kt
Garantija 3 metai
Kalbos Multi kalbų(anglų,ispanų,rusų ir kt.)
Modelio Numeris NI-6809AH-1017VA
VNT Kameros 4pcs
IR Cut Filter & ONVIF Parama
Kameros Rezoliucija 5,0 MP POE IP Camera
Kilmės šalis Kinija.Shenzhen
Mobilus Telefonas peržiūra "xmeye"App

Panašūs produktai