3pcs/daug 4-12/20/32mm HSS Plieno Gręžimo karūnos Didelis Žingsnis Kūgio Padengtas Titano Metalo Pjovimo Įrankių Rinkinys Su Maišelis

€4.90

-33%

€7.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flanšai metalo pjoviklis, žingsnis gręžimo 32mm tvirtasis, žingsnis gręžimo 33mm, gręžimo pagaląsti, forma, metalo pjovimo, 3 etapas peilis, durys, metalo pjovimo, shrpener, žingsnis gręžimo 42mm, nėriniai metalo pjoviklis.

Funkcijos ir Specifikacijos 100% Brand New ir Aukštos Kokybės, Pagaminti iš aukštos kokybės HSS plieno, Idealiai tinka naudojant iškirpti skyles įvairių medžiagų, įskaitant plieno, žalvario, medžio, plastiko ir pan. 3Pcs Hss Gręžimo karūnos Nustatyti, kokybės priemonė, skirta darbo vietų, visų dydžių Titano spalva sumažinti trintį ir šilumos Termiškai apdoroti, ir labai poliruoti.Grąžtai visiškai apvalios skyles plieno, žalvario, plastiko, medžio ir kt.

4-12mm ilgio, 4-20mm ilgis-4-32mm ilgis Specifikacija Žingsnis gręžimo, pjovimo specifikacijos: 4-12mm Skyle Dydžių 2mm Veiksmus 4-20mm Skylę Dydžių 2mm Veiksmus 4-32mm Skylę Dydžių 2mm Priemonių Paketą Sudarė: 1 x 3Pcs Hss Gręžimo karūnos Rinkinys

Pastaba: Dėl dydžio, rankinis matavimas ir tikslinės masto gali būti šiek tiek nukrypimas.

Ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo Mes remti visus šiuos Mokėjimo būdą,pavyzdžiui, vizos,Boleto, "Mastercard", Vakarų sąjunga,webmoney ir pan.Mokėjimas turi būti per 5 darbo dienas po užsakymo.Jei esate mokėjimo nepavyksta, patikrinkite, ar jūsų užsakymus, jei ji vis dar nėra išspręstas, prašome susisiekti su mumis.Prašome patikrinti, ar jūsų vardas(Ypač rusijos klientams), adresą ir telefono numerį prieš jums mokėti, kitaip jums bus ne gauti paketą.

Vežimas Ir Pristatymas

W e guaratee į laivą iš 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,kol mes išsiųsti prekes mes jums atsiųsime žinutę www.restapa.lt.prašome patikrinti jį.M e paremti daugelis laivybos metodai.Paprastai, pakuočių atvyksta per 45 dienas.Sekti savo pakages, apsilankykite Šiltas patarimai: siekiant sumažinti svorį, todėl, kad kainos būtų pagrįstos, visi mūsų produktai kiek įmanoma nenaudoti išorinės pakuotės dėžutė, nebent keletą pažeidžiami naudoti produktus už pakuotę.

Grįžti&Grąžinti

I f nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš f, jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jumis per 48 valandas.

Grįžtamasis ryšys Jei turite klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti.jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir iki keletas nuotraukų iš mūsų produktų,ačiū.

Funkcija 1 Kūginiai grąžtai
Modelio Numeris 4-12/20/32 mm gręžimo bitai
3 funkcija Didelis HSS Plieno Žingsnis Kūgio Spiralės Fleita Grąžtas Rinkinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
2 funkcija Rinkinys grąžtai su krepšys
Apdaila Titano
Įrenginio Tipas Nustatyti
Medžiaga Greitapjovio Plieno
Tipas Pagrindinė Grąžtas
4 funkcija Galandimo nuo gręžimo
Dydis 4-12/20/32mm
Prekės Pavadinimas DTBird
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Dydis 17cm x 13cm x 5cm (6.69in x 5.12in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.26kg (0.57lb.)
Naudoti Metalai Gręžimas

Panašūs produktai