Naujoji Final Fantasy Kaktusas Cactaur Kaktusai Anime Įdaryti Pliušinis Lėlės Gyvūnų Vaikai Žaislų Kolekcijas 10" Nemokamai Stebėjimą

€5.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: TouHou Project, anime atributika vyrai, levi akermano plushi, pliušinis todoroki, levi žaislas, moogle pliušas, digimon lėlės, galutinis fantazijos, final fantasy raktas, haiykuu anime pliušas.

1. Visi užsakymai siunčiami su Stebimi Kodas , paprastai reikia 2-3 dienų pristatymas internete ir 7-60 pristatymo dienos(Rusijos ir Brazilijos netaikoma).Visi pristatymas gali būti stebimi dėl .

2. Susisiekite su mumis jei jums nerimauti dėl pristatymo ar nepatenkintas produktų, NE paviršutiniškai ginčo ar atsiliepimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

3. Didmeninė ir lašas laivybos užsakymus, yra sveikintinas, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Naujoji Final Fantasy Kaktusas Cactaur Kaktusai Anime Įdaryti Pliušinis Lėlės Gyvūnų Vaikai Žaislų Kolekcijas 10" Nemokamai Stebėjimą

Medžiaga : aukštos kokybės minkštas Pliušas

Dydis : apie 25 cm / 10" (nuoroda tik)

1 gabalas su opp maišelį. 1. Už displayer priežasties, gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp nuotraukos žemiau ir faktinis produktus.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą. 2. Jei jūs perkate, jūs sutinkate su dydžiu ir spalva, ir tt.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Modelio Numeris QS-056
Medžiaga pliušas
Amžius 0-12 Mėnesių
Prekės Pavadinimas OHMETOY
Lytis Unisex
Įdaru PP Medvilnės
Įspėjimas kaktusai
Savybės Filmų ir TV
Matmenys Maždaug 25cm/10"

Panašūs produktai