OkeyTech 5vnt/1 grupė Mygtuką Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Fob Pūko NE73/VAC102 Blade Renault Twingo Clio Kangoo Meistras Vaizdingas Laguna

€5.39

-20%

€6.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: renault simbolis sijonas, automobilių klavišą "renault", clio 1, logotipas renault kangoo, papuošalų klavišą "renault", renault grand scenic iii, atveju klavišą "renault", laguna 2, drl renault twingo 1, pagrindiniai renault.

Techniniai duomenys: Svoris: 40 g/vnt Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 1 Mygtuką Ašmenys: Nesupjaustytos Tuščia Disko Atsakiklis Lustas: Nėra Elektroninės Plokštės: Nėra

Savybės: Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik.Elektroninės vidinės dalys.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją.Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!Nereikia jokių programavimo.Skelbimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save.Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

5 x automobilių Klavišą " Shell

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

R/C Funkcija be
Gamintojas Dalies Numeris Pagrindiniai Atveju, Renault
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Pavadinimas Automobilio Raktas Su Lukštais
Gaminti Mes Turime Fabrikas
Kitos Dalies Numeris už Renault Klavišą Dangtis
logotipas No
spalva juoda
Įtraukti 5 gabalas automobilių klavišą " shell
Didmeninė ir Mažmeninė Jeigu jūs esate didmenininkas, mes esame geriausias jūsų pasirinkimas
Pritaikymas Už Renault Twingo Clio Kangoo Meistras Vaizdingas Laguna
Medžiagos Tipas Už Renault Automobilių Klavišą " Shell
Pakuotė Putų krepšys
Mygtukų 1 Mygtukas
Kilmės KN(Kilmės)
peilis NE73/VAC102 Peilis
Mainų Dalies Numeris Už Renault Twingo Clio Kangoo Meistras Vaizdingas Laguna

Panašūs produktai