VVHUDA 18 Vnt. Makiažo Teptukų Rinkinys Profesinės Medienos Rankena Priemoka Sintetinių Kabuki Fondas Maišymo Milteliai Kosmetikos Įrankių Rinkiniai

€8.49

-35%

€13.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šepetys, teptuku lab šepetėliai, daug apvalus šepetys valyti, teptuku csb, ne dirbti teptuku, menininkas teptuku aukštos kokybės, brushly, radiant brush, šepečiu plieno.sodas, teptuku keturi.

VVHUDA 18 Vnt. Makiažo Teptukų Rinkinys Profesinės Medienos Rankena Priemoka Sintetinių Kabuki Fondas Maišymo Milteliai Kosmetikos Įrankių Rinkiniai

VVHUDA makiažo šepetėlių rinkinys yra skirtas tik pagrindinių grožio industrijos lyderiai yra puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir profesionalus makiažas menininko.

Universalus, Kaip Jūs

Šis Makiažo Šepetėlių Rinkinys yra toks pat įvairus, kaip daugelis tikisi, jūs turite savo kūrybos proto!Taikyti fondas, makiažo, kontūras, skaistalai, akcentas, antakiai, akių šešėliai ir lūpų dažai su 5 didesni ir 5 mažesni šepečiai.Tegul tavo kūrybingumas paleisti nemokamai ir tegul visi skirtingi makiažo idėjų, ką visada norėjo daryti tapti realybe!

Aukštos Kokybės Šepečiai

Į švelnus ir tankus šepečiai ateiti su netoksiškas ir bekvapis sintetinių plaukų, kad nebus pralietas.Rinkinį, nebuvo išbandytos su gyvūnais ir pluošto šereliai yra 100% vegan ir žiaurumas-nemokamai.Leiskite sau būti lepus super minkšti teptukai, kad atsisakyti puikus produkto kiekis, dėka savo denseness.

Suderinamas su Kiekvienu Produktu

Ar jūsų mėgstamiausia nuoseklumą taikyti yra milteliai, kremai, arba skystis – į VVHUDA Teptukų Rinkinys taikoma kiekvieną produktą į savo makiažas maišelį, tolygiai ir be dryželiais.Net sluoksnis savo produktų bulletproof makiažas atrodo, kad trunka visą dieną.

Prekės Pavadinimas VVHUDA
Kiekis 18pcs
detail3 Žiaurumas nemokamai
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Stilius Pagrindai
Šepečių Medžiagos Nailonas
Detail2 Nauja
Detail1 100% Autentiškas
Naudojamas Su Rinkiniai & Rinkiniai
Modelio Numeris T-18-001
Dydis 7.87*5.90*1.18 inch
Kilmės KN(Kilmės)
detail4 veganų
Rankenos Medžiaga Mediena
spalva juoda

Panašūs produktai