Prie Sienos Tvirtinamas Laikiklis Telefono Įkroviklį, Nuotolinio Valdymo Pultelis Oro Kondicionierius Saugojimo Bylos Saugojimo Dėžutė Organizatorius Miegamojo Kambarį

€2.40

-33%

€3.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kėdė dėžutę, biuro kortelių dėžutė, nyu kasoje, amalie kasoje, rašikliai kasoje, mini kasoje, "office" failų dėžutę, nešiojamų kasoje, office box dizainas, kabelio kasoje.

Savybės: 1.Aukščiausios kokybės Medžiagos: Šis sieniniai nuotolinio valdymo laikymo dėžutė pagaminta iš puikios ABS medžiaga, lengvas ir patvarus.Nuotolinio valdymo ir mobilusis telefonas gali būti saugomi, kad būtų lengva pasiekti.

2.Įkrovimo lizdas Dizainas: laikymo dėžutė skirta su įkrovimo uosto apačioje, kurios gali ne tik saugoti mobiliojo ryšio, bet ir įkrauti tuo pat metu.

3.Montavimas be Nagų: Įdiegti nuotolinio turėtojas nereikia jokių įrankių, ir ji gali būti įdiegta daugelyje vietų, todėl patogumui į savo gyvenimą.

4.Stiprus Klampumas: Įrengtas su skaidriu 3M klijais, su geru sukibimu, nuotolinio organizatorius gali būti laikomasi plytelės, stiklo, medienos tekstūros paviršius, ir butas tinkas sienos.

5.Šiltas Patarimas: siekiant užtikrinti klijuoti tvirtai, prašome vengti ilgalaikio saulės poveikio į montavimo padėtį.Rekomenduojama naudoti po to, kai stovi už 24 valandas.

Techniniai duomenys:

Kategorija: Nuotolinio Saugojimo Dėžutė

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 9*5*9cm/3.54*1.97*3.54 į

Grynasis svoris: apie 62g

Naudojimas: kosmetikos, mobilieji telefonai, popieriniai rankšluosčiai, įvairenybės, nuotolinis valdymas, raštinės reikmenys, medicina

Sandėliavimo scena: spinta, studijų, automobilių, valgomasis, wc, miegamasis, gyvenamasis kambarys, skalbimo kambarys, sodas, virtuvė, vonios kambarys, saugojimo patalpa

Pakavimo Sąrašas:

Laikymo Dėžutė (be nuotolinio valdymo) * 1

Pastaba:

Prašome bus atleista, jei yra šiek tiek klaidų produkto dydį, kurį sukelia rankinis matavimas.

Prašome laikyti atokiau nuo atviros liepsnos ir apsaugoti langą nuo stipriai nukristi.

Grotelės Kiekis 1
Formos Aikštė
Stilius Modernus
Specifikacija Other
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly
Talpa Kita
Naudoti Nuotolinio Valdymo Pultelis
Technics Blizgus
Apkrovos Kita
Produktas Biuro Organizatorius
Modelio Numeris Saugojimo Bylos

Panašūs produktai