34 Tinklelis Kiaušinių talpinimo Šaldytuve Maisto Išsaugojimo Lauke Organizatorius Virtuvės Reikmenys Plastiko Dėklas Daržovių Stovo Drop-įrodymas

€8.14

-11%

€9.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, maisto dėklas, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, maisto saugojimas, kiaušinių įrankis, dekoro dėklas, ika saugojimas, sandėliukas lauke organizatorius, talpinimo virtuvės metalo, kiaušinių stovas.

Ypatybė:

Šaldytuvas saugojimo dėžė: tvirtas dangtelis kiaušinių dėžutės gali kamino perteklinį maistą ir išlaikyti jį šviežią ir patvarus.Skaidrus kiaušinių dėklas lengvai peržiūrėti.

Plastikinių kiaušinių laikymo dėžutė gali turėti iki 34 kiaušiniai vienu metu, dangtelis yra užrakintas lengvai laikymo, nešiojimo ir kempingas

Sutaupyti vietos: vienas kiaušinis groove gali organizuoti šaldytuvas tvarkingai, be jokių palaidų kiaušiniai arba silpnumo kiaušinių dėžutes, lengva naudoti

Sveikatos ir švarus: Pagamintas iš aukštos kokybės pp plastiko, higieniška ir ekologiška.

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidrus

Skaičius laikymo: 34

Dydis: 34x25x7.5cm

Pakavimo sąrašas: 1pcs saugojimo dėžutė

varna

34 Tinklelis, Kiaušinių ,talpinimo, Šaldytuvas, Maisto, Konservavimo Lauke, Organizatorius, Virtuvės Reikmenys, Plastikiniai, Atlenkiamas, Daržovių, Stovas, Drop-įrodymas, Drop-įrodymas, 1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Technics Blizgus
Tipas Kiaušinių Laikymo Dėžutė
Naudoti Maisto
Modelio Numeris Kiaušinių Laikymo Dėžutė
Apkrovos 100 kg
Stilius Modernus
Talpa 12L
Medžiaga Plastikiniai
Formos Stačiakampis
Produktas Kita
Specifikacija 21*14*8cm
Maisto Taros Funkcija Šviežumo Išsaugojimas
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas PP
Funkcija Organizatorius
Grotelės Kiekis 1

Panašūs produktai